Даниела Тонова
Консултант
Видео визитка

Награди

  • Консултант с най-голям оборот за 2018 - I място
  • Сделка на годината 2018 - III място
  • Най-голям приход от сделка - 2018
  • Консултант с най-голям ръст в оборота - III място
Виж още

Препоръки

Препоръка от Красимир Гайдов, Вице президент Global IT, Oriflame cosmetics:

Здравейте,
 
Има написани много клишета за оценка на добре свършена работа и професионализъм. Особено, когато човек пише, за да препоръча някого и неговите умения. Следващите няколко реда обаче са резултат от личните ми впечатления от съвместната ми работа с Даниела Тонова. Пътуването ми по света и работата с различни култури ме научиха да разпознавам правилния човек от разстояние. Ако трябва само с две думи да се представи Даниела, те ще бъдат "Всеотдайност" и "Страст". Още от първия телефонен разговор можах да почувствам нивото на лична ангажираност и енергия, които Дани влага във всичко, което прави, и най-важното - доверието, което тя излъчва дори и от разстояние. Последното беше това, заради което наскоро приключената ни сделка (закупуването на мечтания ни дом в София, Бояна), може да бъде определена по-скоро като „Уникална“,а не „Безразсъдна“.
 
Понякога възможностите се появяват и изчезват много бързо и това беше една от тях. Предвид натоварения ми график за служебни пътувания, трябваше да реша доста бързо - или да пропусна тази възможност или да се доверя на един напълно непознат човек, който да ме представлява от самото начало, до самия край на този доста сложен и донякъде рисков процес. Дани определено надхвърли очакванията ми. Тя пое задачата с огромна страст, прецизност и съвършенство, заедно с инициативата да ме държи постоянно информиран, използвайки всички възможни електронни средства. Само след няколко дни съвместна  работа,  аз, въпреки че съм българин,  бях абсолютно убеден и се чувствах сигурен, бидейки представляван от Дани,  вместо да се оправям лично в една среда, която напуснах преди повече от 20 години. Един месец по-късно, след като сделката беше приключена, съпругата ми и аз най-накрая имахме възможността за първи път да видим лично апартамента. Гледката, която ни посрещна ни разтърси, емоциите ни не можеха да бъдат контролирани и очите на жена ми бързо се насълзиха, доказвайки, че наистина сме сключили една УНИКАЛНА сделка.
 
Мога само да препоръчам Дани на всеки, който иска да сбъдне своите мечти и се нуждае от човек, който да помогне на магията да се случи! 100% гаранция !
Образование и Квалификация

Образование и квалификации

  • Бакалавърска степен, специалност „Международни икономически отношения“ от Икономически университет, гр. Варна
  • Oбучение  "TOP SALES" с Андреа Конделo

Стаж и умения

  • Даниела има солиден професионален опит в сферата на продажбите. Нарича себе си търговец по призвание. Работила е в представителствата на Citroen и Toyota, където е отговаряла за продажбата на луксозния сегмент автомобили. Даниела има опит и в ръководене на  собствен бизнес. Харизматичността и позитивното й отношение са й помагали и по време на работата като водеща в телевизионно предаване. Даниела е работила за кратко и в сферата на недвижимите имоти.
  • Много добро ниво на владеене на английски и руски език.

Интереси

  • Интересите й са свързани с дизайна и всичко красиво. Даниела обича да рисува, но истинската й страст са автомобилите, високите скорости и конната езда.
Top