Спартак Василев

Консултант

Образование

  • Бакалавър Информационни системи в СУ „Св. Клиент Охридски“

Стаж и умения

  • Има технически опит като програмист, а от 3 години работи в сферата на директните продажби. Стартира професионалната си кариера в сферата на търговията в студентската неправителствена асоциация AIESEC. 
  • Успешно завършен Квалификационен курс за базови компетентности по професия "Брокер", специалист "Недвижими имоти" в Национално сдружение недвижими имоти.

Интереси

  • През свободното си време обича да танцува. 

Награди

  • Летящ старт за първото шестмесечие на 2021 г.
  • Консултант с най-голям брой отработени ексклузивни оферти - II място

Клиентите за нас

Искам да изразя благодарността си към Спартак Василев за перфектно свършената работа по отношение на имота ми! Дълго време се притеснявах да отдам жилището си под наем т.к трябваше да пусна непознати за мен хора в моята любима къща. Спартак ме успокои и обеща, че ще намери най-добрите наематели за моята къща. Много експедитивно за няколко дни организира оглед и аз имах възможност да направя избор между десет кандидата. Избрахме най-подходящите наематели.

Огромни благодарности, Спартак, за високия професионализъм и ангажираност!

Й.К.

 

 

Искам да изкажа благодарност на екипа на Unique Estates и персонално на нашия консултант Спартак Василев. Близо две години с различни агенции се опитвахме с моя брат да продадем наследения от родителите ни апартамент. Още от първата среща със Спартак Василев направи впечатление неговата компетентност, информираност и професионализъм. Имал съм контакти с много брокери и разликата беше шокираща. Неочаквано за мен почти светкавично Спартак намери клиент за имота. Самият процес на оформяне на сделката беше организиран брилянтно и по най-удобния за нас начин - бързо и ефективно. Изключително съм доволен от работата, бързината и професионализма на Спартак Василев и целия екип на Unique Estates.

А. Т.