За нас - Често задавани въпроси

Често задавани въпроси

Покупко-продажба на луксозен имот

Покупко-продажба на луксозен имот

Луксозните имоти са олицетворение на престижа и комфорта и предлагат изключителна селекция за всички вкусове. Ако обичате иновативните и модерни имоти, вероятно сте обмисляли да закупите луксозен имот в бъдеще. А може би вече сте закупили луксозен имот, който искате да продадете?

В Unique Estates разбираме важността на инвестиционните решения, когато става въпрос за покупка или продажба на луксозен имот. Ето защо нашите професионални консултанти са на ваше разположение, за да ви предоставят ценна информация, свързана с договора за покупко-продажба, ценовите сегменти и актуални пазарни анализи. 

Доверете ни се сега и ние ще отговорим на всички ваши въпроси по време на процеса на покупко-продажба на луксозен имот.

Прочети повече
Наем на луксозен имот

Наем на луксозен имот

Ако мечтаете да наемете луксозен имот, в който да създавате красиви спомени с любимите си хора, от Unique Estates сме тук, за да Ви помогнем. В нашия сайт ще намерите различни обяви за имоти под наем, от които можете да избирате. Разгледайте нашите предложения от имоти под наем в България и намерете следващия си мечтан дом.

От Unique Estates разбираме, че наемът на луксозен имот може да представлява трудност, особено когато се сблъсквате с документация за първи път. Нашите професионални експерти са готови да Ви предоставят ценна информация, когато имате въпроси относно наемането на следващия си луксозен имот.

Прочети повече
Луксозни имоти ново строителство

Луксозни имоти ново строителство

Желаете да закупите луксозен имот ново строителство, но не сте сигурни откъде да започнете? От Unique Estates сме тук, за да ви съдействаме при избора на следващия луксозен имот за Вас и Вашето семейство.Ние ще ви помогнем да превърнете мечтите си в реалност, като подберем подходящите за вас имоти.

 

Разгледайте нашето портфолио от луксозни имоти под наем и се свържете с нашите консултанти, които ще отговорят на всички Ваши въпроси. От документация, до допълнителна информация за имотите и цените на пазара, нашите експерти са на разположение да Ви помогнат да направите своя информиран избор.

Прочети повече
Луксозни имоти извън България

Луксозни имоти извън България

Мнозина хора мечтаят да притежават луксозен имот извън България, където могат да си почиват по време на празниците или през лятото. В портфолиото на Unique Estates може да намерите селекция от луксозни имоти извън България, включително в Гърция, Италия, Испания, Белгия, Дубай и други.

В случай, че имате въпроси относно покупката или наема на луксозен имот извън България, професионалистите от Unique Estates сме на разположение да Ви съдействаме и помогнем. Ето защо предлагаме ценна информация, свързана с документацията при покупка или наемане, както и за цените на имотите. Разгледайте нашите предложения и изберете най-подходящия имот за Вас и Вашите нужди.

Прочети повече
Допълнителни услуги за луксозни имоти

Допълнителни услуги за луксозни имоти

Наемът или покупко-продажбата на луксозен имот е свързан с редица дейности, които често изискват допълнителни услуги. Професионалистите в Unique Estates са тук, за да Ви консултират и да отговорят на всички допълнителни запитвания, които може да имате - от въпроси, свързани с процеса на наемане и закупуване, до правни услуги и ремонти по имота.

Разгледайте нашето портфолио от успешно завършени проекти и харесайте следващия си луксозен имот още сега. Свържете се с професионалните консултанти на Unique Estates, които са винаги на разположение за предоставяне на допълнителни услуги, свързани с Вашия бъдещ или настоящ луксозен имот.

Прочети повече
Селекция луксозни имоти

Селекция луксозни имоти

Добре дошли в Unique Estates, където ще откриете разнообразна селекция от луксозни имоти в България и редица европейски страни! От красиви апартаменти в центъра на София и Пловдив до крайбрежни вили в слънчева Италия - всеки наш имот е специално подбран от професионалистите на Unique Estates.

Разгледайте сега богатото ни портфолио от нови и луксозни имоти и се свържете с нашите консултанти по всички въпроси, които имате. Ние ще направим всичко възможно да отговорим възможно най-бързо и да Ви помогнем да намерите луксозния имот на Вашите мечти, където да създадете трайни и красиви спомени със семейството си.

Прочети повече
Затвори

Заяви безплатна консултация за ипотечен кредит

Крайна сума
credit source logo
Услугите по кредитно консултиране се предоставят от Кредит център ООД – лицензиран кредитен консултант вписан в Регистъра на Българска Народна Банка с номер BCI00002.
Абонамент за списание Unique Estates Life
close
Списанието се издава 3 пъти в годината:
  • Брой Пролет - 31-ви март
  • Брой Лято - 30-ти юни
  • Брой Зима - 10-ти ноември
Цена: 45 BGN