Експертна оценка на недвижим имот

Продажбата на имот е динамичен процес, който се повлиява от различни фактори. За успешната  реализация е важно да знаете каква е реалната му стойност. Ние ще Ви съдействаме и ще предоставим надеждна оценка на вашия недвижим имот, която се основава на цялостно пазарно проучване и на натрупаните през годините собствени данни, прилагайки най-добрите практики. 

Компанията има богато портфолио от имоти и е изградила дългогодишна база от данни за реализирани имоти. С тази статистика ние можем да представим сравнителен инвестиционен анализ и прогнозни стойности на имотите по градове и райони. Подробните доклади и исторически архив на сключените сделки в Unique Estates ни позволяват да валидираме обективна оценка по определена методология. От експертите ни ще получите реална оценка на желаната от Вас инвестиция или възвръщаемост на даден имот, базирани на факти, проверени становища и приложими стандарти.

С анализ на потребителското поведение и начин на живот на съвременния купувач, винаги можем да ви предоставим навременна, обективна и точна информация. Нашите квалифицирани специалисти имат широк поглед върху новите тенденции в архитектурата и интериора и могат да направят приблизителни прогнози за измененията в сектора на луксозните жилища. Те ще Ви съдействат по най-ефективния начин с определяне на точната оценка на Вашия имот, изцяло във Ваша полза. Нашите стандарти на работа и корпоративна култура за изграждане на устойчив бизнес са в основата на дългогодишните ни отношения с нашите клиенти.

Консултиране и реализация на жилищни проекти

Пазарни анализи и проучвания

Затвори

Заяви безплатна консултация за ипотечен кредит

Крайна сума
credit source logo
Услугите по кредитно консултиране се предоставят от Кредит център ООД – лицензиран кредитен консултант вписан в Регистъра на Българска Народна Банка с номер BCI00002.
Абонамент за списание Unique Estates Life
close
Списанието се издава 3 пъти в годината:
  • Брой Пролет - 31-ви март
  • Брой Лято - 30-ти юни
  • Брой Зима - 10-ти ноември
Цена: 45 BGN