Консултиране и реализация на жилищни проекти

Unique Estates специално разработи ново направление в своите услуги – Консултиране и реализация на жилищни проекти за инвеститори.

Ние ще ви подкрепим в целия процес – от идеята до реализацията.

Eкипът ни е създаден от професионалисти, тясно специализирани в планирането, проектирането, маркетинга и продажбите на луксозни жилищни сгради и комплекси. В състава му са включени опитни експерти, пазарни анализатори, маркетингови стратези, които обслужват и консултират на професионално ниво нашите клиенти. Компанията си партнира с утвърдени инвеститори, на база техния опит, финансови гаранции и качество на техните конструкции.

Какво включва услугата?

Проучване на пазара

Нашите анализатори ще изготвят пазарен анализ и ще предложат ценова стратегия като предоставят препоръки въз основа на пазарните тенденции към момента.

Определяне профила на клиента

Професионалистите в новото направление имат необходимия опит и наблюдения към пазара, за да създадат най-подходящия профил и определят потенциалната аудитория. По този начин ще ви консултират за точното задание за проектите – всеки детайл относно архитектурата, дизайна и разпределенията в новостроящата се сграда.

Планиране на проекта

Нашият екип ще предостави препоръки за планиране на апартаментите и на пространството, за да помогнат за създаването на модерни, функционални сгради, изцяло съобразени с потребностите на купувача. Ще начертаем стъпките, по които ще се движим за ефективни резултати и ще предоставяме отчетност за всеки завършен етап от изпълнението на активностите по проекта.

Маркетинг и ПР стратегии

Нашите експерти имат натрупан опит в маркетинговите стратегии, брандирането и управлението на проекти. Ще позиционираме марката на пазара и ще осигурим постоянно маркетингово обслужване в подкрепа на бизнеса, което включва органична и платена реклама, имейл кампании, комуникационна стратегия в социалните мрежи и други. Брандирането ще допринесе за вашата популярност и познаване на проекта. Затова ще създадем лого и ключови визии и ще ви консултираме за името на проекта. Ще изготвим маркетинг план, който да следваме и ще предоставяме анализ и отчет на извършените дейности.

За да подпомогнем успешно продажбите, ще планираме и приложим ПР стратегия с цел да запознаем широката общественост с проекта преди и по време на строителството. Ще споделим с медиите важни етапи в строителството, стартиране на продажбите, отличителни покупки и други. Участието в събития и панели като експерти в областта, ще ви популяризира и ще ви превърне в надежден източник на информация за медиите относно пазарните ситуации и тенденции. ПР стратегията ще бъде фокусирана и в популяризиране на местоположението на вашия проект. Ще разкажем за ключовите места в района и ще покажем неговите предимства.

Продажби

Ще определим Акаунт мениджър и екип от търговци, които ще работят изцяло за реализацията на Вашия проект. Нашите опитни консултанти са специализирани в продажбите на ново строителство, и се отличават със своята аналитичност и адаптивност към всяка ситуация, както и в провеждането на преговори. Благодарение на комуникационните си умения и стратегии за реализация на недвижимата собственост, те ще Ви съдействат като защитят напълно интересите и бюджета Ви.

Нашите консултанти ще работят с вас до цялостното реализиране на проекта!

Луксозни и корпоративни наеми

Експертна оценка на недвижим имот

Затвори

Заяви безплатна консултация за ипотечен кредит

Крайна сума
credit source logo
Услугите по кредитно консултиране се предоставят от Кредит център ООД – лицензиран кредитен консултант вписан в Регистъра на Българска Народна Банка с номер BCI00002.
Абонамент за списание Unique Estates Life
close
Списанието се издава 3 пъти в годината:
  • Брой Пролет - 31-ви март
  • Брой Лято - 30-ти юни
  • Брой Зима - 10-ти ноември
Цена: 45 BGN