Луксозни и корпоративни наеми

Отдел „Луксозни и корпоративни наеми“ е ангажиран с осъществяването на индивидуални, корпоративни и луксозни (краткосрочни и дългосрочни) наеми.

Екипът ни е сформиран от хора с международни контакти, познания в различни области и отлични писмени и вербални умения на международни езици. Консултантите в отдела предлагат постоянна експертиза на пазара и имат знанията и опита, които им позволяват да приложат най-подходящата стратегия за вашите изисквания.

Unique Estates предлага корпоративни договори за обслужване, с което компаниите, които избират да работят с нас могат да разчитат на едно постоянно съдействие при наемането или отдаването на имоти. При тези договори, те се възползват от специални условия, при които се сключват сделките. Всичко това се случва с един единствен контакт с нас, в който се уточняват параметрите на търсенето. След това ние подбираме внимателно най-подходящите имоти от богатото ни портфолио, така че да осигурим тези от тях, които са съобразени с корпоративните изисквания на клиента. Предимствата включват също така и продължителност на предоставяната услуга, което е свързано със съдействие и след настаняването в имота – неговата поддръжка и експлоатация. Това е особено важно за случаите, когато наемодателите не живеят в страната и разчитат на нашето съдействие не само за отдаването на имота, но и за неговата поддръжка.

За наематели

В дейността на отдела се включва настаняване на посолства, релокацията на персонал и висш мениджмънт на международни компании, които имат нужда от работа с професионалисти в областта на недвижимите имоти.

Портфолиото от имоти на компанията отговаря на нуждите на хора, които заемат средни и високи мениджърски позиции (Executive Properties), както и на собствениците на модерни малки и средни фирми. Ние съдействаме в процеса и намираме имота, от който се нуждаете за времето, в което работите в България или просто искате да промените начина си на живот.

Днес комфорта на персонала е сред приоритетите за мениджмънта в корпоративния свят. Настаняването на служителите в подходящ имот и на подходяща локация е от изключително значение, за да са щастливи и мотивирани да работят ефективно. Нашето портфолио предоставя богат избор от висок клас имоти, които чудесно отговарят на взискателното търсене на нашите клиенти.

Търсенето на висок клас жилища е свързано с изисквания за качество и лукс в наеманите площи. Клиентите ни са информирани хора, които пътуват и работят по света. Техните изисквания включват наличието на всички съвременни удобства, които един модерен дом трябва да притежава. Търсят се жилища на топ локации в града, в нови модерни сгради, или в стари аристократични имоти, които са безупречно поддържани. Това са имоти със съвременни интериорни решения, нови, дизайнерски мебели и оборудванe. Компанията притежава богато портфолио от луксозни имоти и може да задоволи изискванията и на най-взискателните клиенти.

За наемодатели

Ние работим както със собственици на луксозни къщи и имения, така и с клиенти, които отдават под наем по-малки модерни имоти, които са закупили с инвестиционна цел. В работата си с наемодателите обръщаме особено внимание на характеристиките на търсенето и ги насочваме към адаптиране на техните имоти при нужда, за да може да се стигне до по-бързо реализиране на сделките. Когато работата ни със собственици на имоти стартира още от момента на закупуването им с инвестиционна цел, ние имаме възможност да ги консултираме относно всички стъпки по успешното им реализиране впоследствие.

В отдела развиваме активно и услугата „Средносрочни и дългосрочни наеми“, която има голям потенциал на нашия пазар. При средносрочните наеми, компанията поема ангажимента, след изтичане на срока на наемане да предложи на наемодателя нов наемател, с което да не се допуска липсата на ползи за клиента при този тип сделки.

Консултантите ни са хора с международен опит, които не спират да надграждат уменията и качествата си с допълнително обучение, свързано с нуждите на отдела. Това са професионалисти, които във времето са опознали различните страни на пазара и познават спецификите му в дълбочина. Те са специално подготвени и ще открият вашия дом.

Покупка на имот

Консултиране и реализация на жилищни проекти

Затвори

Заяви безплатна консултация за ипотечен кредит

Крайна сума
credit source logo
Услугите по кредитно консултиране се предоставят от Кредит център ООД – лицензиран кредитен консултант вписан в Регистъра на Българска Народна Банка с номер BCI00002.
Абонамент за списание Unique Estates Life
close
Списанието се издава 3 пъти в годината:
  • Брой Пролет - 31-ви март
  • Брой Лято - 30-ти юни
  • Брой Зима - 10-ти ноември
Цена: 45 BGN