Покупка на имот

Създадена през 2006 г. като първата специализирана консултантска компания за луксозни имоти в България, Unique Estates е лидер в обслужването на заможни и корпоративни клиенти. Ние предоставяме най-високо ниво на обслужване на нашите клиенти с личен, индивидуален подход при пълна конфиденциалност.

Независимо дали търсите вълнението и изтънчеността на градската среда, спокойствие и уединение на брега на морето, имот с история или тихия селски чар на ферма и ранчо, нашите опитни професионалисти в областта на недвижимите имоти са тук, за да ви съдействат и насочват във всяка стъпка по пътя към мечтания дом.

Портфолиото ни е изключително богато, нашите имоти отговарят на международните стандарти за лукс и удовлетворяват изискванията на нашите клиенти.

Вашият мечтан дом Ви очаква

Индивидуална среща с Вас

Знаем, че никога не купувате просто имот, а социална среда и начин на живот. Ние търсим Вашия мечтан дом, спрямо Вашата характеристика, лични предпочитания и лайфстайл. Провеждаме лична среща, за да разберем повече за Вас и да Ви осигурим точно това, от което имате нужда. Услугите ни към Вас се базират на философията на компанията, основана на доверие и почтеност.

Ние търсим Вашия дом вместо Вас

Когато избирате Unique Estates, Вие се доверявате на опитни професионалисти, които ще Ви помогнат да откриете дома, който Ви приляга. Личният Ви консултант се ангажира изцяло с търсенето на най-подходящото жилище. Вие ще имате постоянна връзка с него, за да обсъждате различни предложения и да вземете информирано и аргументирано решение.

Оферти, които отговарят на Вашите изисквания

Вашият брокер ще направи подбрана селекция от предложения, които отговарят на Вашето търсене спрямо локация и характеристики на имота. Вие имате възможността да изберете кои имоти бихте искали да разгледате от посочените предложения и да насрочите оглед в удобно за Вас време.

Договаряне на финансови условия

Като успешна и препоръчвана агенция за недвижими имоти, нашата задача е да се погрижим за Вашия бюджет по най-ефективния начин с необходимото внимание и рационалност. Заедно ще обсъдим възможностите за финансиране, съобразени с Вашите доходи и ще договорим най-добрите условия. Консултантите на Unique Estates имат опит с различни казуси и ще преговарят вместо Вас, в защита на най-добрите условия за сделката.

Преговори и подписване на предварителен договор

Unique Estates регламентира взаимоотношенията си с всеки клиент и запазва конфиденциалност по време на целия процес. Ще подготвим всички необходими документи и ще направим необходимата проверка във всеки етап до реализирането на сделката.

Unique Estates работи във Ваша полза

Консултантите на Unique Estates са на разположение 7 дни в седмицата, за да Ви предоставят най-актуалната експертиза. От нас можете да получите детайлен анализ на пазара, с който да се ориентирате в настоящата ситуация, да приемете съвети и оценка от професионалисти, които са с доказан опит в работата си в динамична среда.

Съдействие за отпускане на кредит

Ние ще организираме среща с консултант от Кредит Център, най-големия кредитен посредник, част от Реалто Груп - бизнес, който обединява агентски и консултантски компании в сферата на недвижимите имоти с над 25 годишен опит. Те ще Ви консултират за възможностите за кредит при най-добрите условия за Вас. Ще подготвят всички документи и ще са до Вас до пълното усвояване на средствата.

Продай с нас

Луксозни и корпоративни наеми

Затвори

Заяви безплатна консултация за ипотечен кредит

Крайна сума
credit source logo
Услугите по кредитно консултиране се предоставят от Кредит център ООД – лицензиран кредитен консултант вписан в Регистъра на Българска Народна Банка с номер BCI00002.
Абонамент за списание Unique Estates Life
close
Списанието се издава 3 пъти в годината:
  • Брой Пролет - 31-ви март
  • Брой Лято - 30-ти юни
  • Брой Зима - 10-ти ноември
Цена: 45 BGN