Продажба на имот

През изминалите 15 години Unique Estates се наложи като лидер на пазара на луксозни недвижими имоти в България и създаде стандартите в най-високия сегмент, обслужвайки корпоративни и заможни клиенти. Разполагаме с богата база данни от над 70 000 потенциални клиенти, голяма част от които са ни избрали чрез препоръка; и помагаме на купувачите и продавачите да реализират мечтите си. От партньорството ни с Luxury Portfolio и Leading Real Estates Companies of the World, ние сме натрупали опита и знанията, благодарение на които имаме възможност да Ви предложим високо качество услуги на международно ниво, потенциални клиенти, лично отношение, лоялност и коректност.

Искате ли да разберете колко реално струва вашият дом?

 

Защо да се доверите на Unique Estates за продажба на Вашия дом

Успешната продажба на луксозен имот започва с избора на консултант и определяне на пазарните цели. Позволете на нашите професионални консултанти по недвижими имоти да ви дадат правилните насоки как да реализирате успешно Вашия имот. Ефективни и дискретни в работата си, те черпят от опита си, за да предоставят реалистична оценка на пазара.

Нашите експерти ще изготвят специален Сравнителен пазарен анализ и ще определят точната пазарна цена, както и групата потенциални клиенти за Вашия имот.

Unique Estates регламентира взаимоотношенията си с всеки клиент при първоначалната среща. Посредническият договор ясно описва ангажиментите ни към Вас. Предлагаме Ви избор между два вида услуги за продажба на Вашия имот - Премиум и Стандарт. Това ще ви гарантира пълна прозрачност за процеса на работа с нас.

Нашите консултанти са подкрепени от ефективен маркетингов екип, чиито кампании, иновативни приложения и рекламни програми, осигуряват качествено представяне на вашите домове. Това означава по-широк спектър от комуникационни канали, по които да достигнем до потенциалните клиенти и по-бързо реализиране на имота.

Предлагате жилище и искате безплатна оценка? Изпратете ни информация и ние ще се свържем с вас.

Покупка на имот

Затвори

Заяви безплатна консултация за ипотечен кредит

Крайна сума
credit source logo
Услугите по кредитно консултиране се предоставят от Кредит център ООД – лицензиран кредитен консултант вписан в Регистъра на Българска Народна Банка с номер BCI00002.
Абонамент за списание Unique Estates Life
close
Списанието се издава 3 пъти в годината:
  • Брой Пролет - 31-ви март
  • Брой Лято - 30-ти юни
  • Брой Зима - 10-ти ноември
Цена: 45 BGN