Пазарни анализи и проучвания

Екипът на Unique Estates проучва и изготвя детайлни пазарни анализи, с помощта на които Вие достигате до решения, съобразени с пазарната ситуация и индивидуалните Ви изисквания. Компанията е част от Realto Group - холдинг, който обединява агентски и консултантски дружества с над 25-годишен опит в сферата. Това ни дава достъп до пълна информация и анализ за всички отрасли на недвижимите имоти, инвеститори, корпоративни клиенти и финанси.

Ние ще Ви съдействаме в структурирането на бизнес плана и капитала Ви, изцяло в защита на Вашата сигурност и интереси. Ще определим разумен бюджет и успешно ще поставите следващите си цели.

Нашите експерти имат цялостен поглед върху демографските, икономически и търговски фактори, които оказват влияние върху пазара на недвижими имоти. Те имат задълбочени познания и ще предоставят навременна и обективна информация, съобразена с Вашето търсене или предлагане. Международните партньорства на Unique Estates са друга форма за обмяна на опит и практики от световния пазар. По този начин Вие получавате достъпна информация от източници с най-високи стандарти.

Експертна оценка на недвижим имот

Управление на имоти

Затвори

Заяви безплатна консултация за ипотечен кредит

Крайна сума
credit source logo
Услугите по кредитно консултиране се предоставят от Кредит център ООД – лицензиран кредитен консултант вписан в Регистъра на Българска Народна Банка с номер BCI00002.
Абонамент за списание Unique Estates Life
close
Списанието се издава 3 пъти в годината:
  • Брой Пролет - 31-ви март
  • Брой Лято - 30-ти юни
  • Брой Зима - 10-ти ноември
Цена: 45 BGN