Нашата мисия: Откриваме дома, в който сте себе си

Никога не е просто къща или апартамент. Затова нашата мисия е да открием онова пространство, което съответства на Вашия начин на живот и мироглед.

Ще открием имота, който Ви носи удовлетвореност, комфорт и вдъхновение. Ще открием онова специално кътче, където се чувствате щастливи. То трябва да бъде най-доброто убежище за Вашите мисли и чувства, съкровеното място за спомени с най-любимите хора.

Ценности

Вече 14 години консултантите на Unique Estates печелят и запазват доверието на нашите клиенти с непоколебим ангажимент към обслужване на най-високо ниво, експертиза и почтеност.

Нашите ценности обуславят принципите на екипа ни за поведение към нашите клиенти и партньори.

1. Коректност

Ние гарантираме спазването на поетите ангажименти. Коректно и регулярно ще предоставяме информация към Вас, за да изградим точни и прозрачни взаимоотношения.

2. Адаптивност

Ние сме устойчиви като екип и знаем, че утрешният ден носи промени. Със своя професионализъм и експертиза, имаме умението да се приспособяваме към промените на пазара и към Вас, защото сме гъвкави и отлично познаваме стремежа към самоусъвършенстване. 

3. Уважение

Искрено оценяваме мнението и отношението, което Вие имате към нашите услуги. Зачитаме Вашето време и ще се постараем да оправдаем очакванията Ви. 

4. Доверие

Открито и лоялно подхождаме към нашите клиенти. Закупуването или продаването на имот е важен процес, в който вярваме, че трябва да ви придружава доверен партньор, който ви гарантира сигурност и почтеност.

5. Екипност

Работим в екип и споделяме време, ресурси, знание и опит, за да осигурим на нашите клиенти най-високо ниво на обслужване. Заедно правим една сигурна инвестиция за Вашето бъдеще.

Визия

Unique Estates e компания, която се отличава с портфолиото си от първокласни имоти и професионално обучен екип. С развитието на дигитализацията, технологичните решения и новите иновации, успяваме да съдействаме бързо и ефективно на нашите клиенти да закупят или отдадат своя имот при най-добри условия. Като една развиваща се компания със затвърдени позиции, предлагаме лично отношение и високо качество услуги, които отговарят на стандарти от най-високо ниво. Успехът ни се дължи на силна ангажираност, адаптивност към различни ситуации и изключителна мотивираност на всеки един от членовете на екипа. Това ни прави конкурентни на световния пазар и ни поставя на лидерска позиция от компаниите за луксозни имоти у нас.

Нашият екип

Клиенти, Награди & Членства

Затвори

Заяви безплатна консултация за ипотечен кредит

Крайна сума
credit source logo
Услугите по кредитно консултиране се предоставят от Кредит център ООД – лицензиран кредитен консултант вписан в Регистъра на Българска Народна Банка с номер BCI00002.
Абонамент за списание Unique Estates Life
close
Списанието се издава 3 пъти в годината:
  • Брой Пролет - 31-ви март
  • Брой Лято - 30-ти юни
  • Брой Зима - 10-ти ноември
Цена: 45 BGN