Unique Estates Клуб

Ние дълбоко ценим доверието на нашите клиенти и сме щастливи, когато изграждаме дългосрочни взаимоотношения с тях.

За нас партньорството е важна стъпка към разгръщането на висок стандарт за качество и стимул за постигане на нови успехи. Вие също можете да станете част от ексклузивния кръг от партньори на Unique Estates и да получавате различни отстъпки при следващи сделки с компанията, както и да бъдете сред гостите на специални мероприятия. Повече подробности за тази възможност можете да научите от нашите професионални консултанти. Картата за препоръка ви дава възможността да получите част от възнаграждението, изплатено на Unique Estates от подадения клиент при реализирана сделка.

 

Golden club
Diamond club
Platinum club
Referral club

 

Клиентите за нас

Държа да изкажа моята благодарност към Unique Estates и по-специално на Антонио Банов за ефикасната и много професионално направена продажба на моя апартамент. По цялата верига на контактите ми с вашата агенция, имах само положителен опит - от първото прозвъняване на посочения телефонен номер, до самото изповядване и протоколно предаване на имота на новите собственици. 

А. Д.

Ако трябва само с две думи да се представи Даниела, те ще бъдат всеотдайност и страст. Още от първия телефонен разговор можах да почувствам нивото на лична ангажираност и енергия, които Дани влага във всичко, което прави, и най-важното - доверието, което тя излъчва дори от разстояние. 

К. Г.

Искам да изкажа огромната си благодарност към невероятния екип на Unique Estates и в частност към персоналния ми консултант, г-жа Ина Маринова. Тя отдели огромна част от времето си и с невероятен професионализъм подходи към продажбата на имота, като беше с нас от първоначалния етап до самия край - успешното изповядване на сделката.

С. Б.

Изключително съм доволна от професионалното и същевременно приятелско отношение, което получих от Марина Людмилова. Мисля, че Unique Estates е най-подходящата агенция при сделки с лукс имоти. А моят брокер и за в бъдеще ще е Марина Людмилова. 

Х. Н.

I would like to express my satisfaction with all the services delivered by Unique Estates In particular, Mrs. Pepa Petrova, who was great while executing her job, with outstanding professional performance and attitude. All along, she was very consistent and found the right tenant to rent my apartment.

W. H.

This is to state I have much appreciated the services of Mrs Ilonka Stoyanova as a representative of UNIQUE ESTATES in helping me to rent a flat in Sofia in December 2011 and to recommend her and the real estate company UNIQUE ESTATES for their professionalism, flexibility and English language skills.

Laura Fednandez Abad, съветник и консул Посолството на Испания

Личните ми разговори с Вас, г-жо Георгиева, когато се е налагало да обсъдим определени ключови въпроси, са свидетелствали за внимателен, чувствителен и гъвкав личен почерк на ерудиран мениджър. Особено важно място при оформяне на отличното ми впечатление от партньорството с Unique Estates заема комуникацията ми с Вас, г-жо Харизанова, в качеството Ви на консултант, лично отговарящ за намирането на купувач на нашия апартамент.

К. Филипова, управител на фондация

За по-малко от две години Илияна Смилева успя да реализира сделки на повече от двадесет недвижими имота. Този успех е резултат от постоянство, отдаденост и силна мотивация при извършване на продажбите. За мен е истинско удоволствие да работя с нея, като част от екипа на Unique Estates. 

В. И.

Илонка Стоянова винаги е била на разположение и се е отнасяла с внимание относно моите интереси. Вие сте най-добрата компания за луксозни недвижими имоти, с която някога съм работил.

Сашо Чакалски, Главен изпълнителен директор на банка

For several years, the Embassy of the Federal Republic of Germany has been employing the services of Unique Estates to find rental accommodation for newly deployed staff. All of the company's agents have been extremely helpful by listening to her clients' demands and needs and, thus, showing a wide selection of units that are really of interest to the future tenant.

Посолството на Федерална Република Германия

Да намериш своя дом е много дълго пътешествие. Когато човек решава да го осъществи, търси хората, които ще го съветват и подкрепят. Така аз избрах Рени Цоловска. Винаги е ценно да имаш до себе си опит и компетентност. Да знаеш, че някой, на когото си се доверил, в толкова ключов момент, стои зад гърба ти и защитава интересите ти абсолютно професионално.

М. Л.

При работата си с Илонка Стоянова срещнах професионално отношение и комуникация на високо ниво. Юник Естейтс е магически добре създадена компания, без аналог на пазара, чрез която клиентът изпитва голям комфорт.

Виктор Атанасов, Управител на фирма

Г-н Тонев показа голям професионализъм, разясняваше ми редица въпроси и предлагаше варианти, използвайки богата аргуменция, с което пролича високата му компетентност. Направи ми впечатление и неговата правна култура по отношение на законовите изисквания, касаещи извършването на покупко-продажба на жилище. 

А. Ц.

Посолството на Ислямска република Афганистан в София в лицето на Н.Пр. г-н Зияуллах Махмуд, извънреден и пълномощен посланик на Ислямска република Афганистан в София има удоволствието да изрази своята благодарност към компанията Юник Естейтс и в частност към консултант г-жа Калина Бояджиева. Работата с тях се превърна в удоволствие.

Посолство на Ислямска Република Афганистан

Спокойно мога да определя тази среща като една от знаковите в живота ми, а и в кариерата ми на интериорен дизайнер. Илонка не само намери точното, най-подходящо и сигурно единствено в София жилище, което да припозная като мое, но и стана моя прекрасна приятелка и съветник.

М. С.

Изключително съм доволна от професионалното отношение на Грозделин Грозданов, консултант в Юник Естейтс. Това е моята компания!

Славена Куртишева, Управител на фирма

Бих искала да изкажа своята благодарност към целия екип на Unique Estates за съдействието и професионализма. Брокерът Грозделин Грозданов съдействаше през целия период в процеса на търсене и направи избора ни по-лесен, като предложи най-добрите апартаменти на пазара, отговарящи на нашите изисквания. Всички договори и документи бяха изготвени в срок и предоставени при нас за подпис. 

Л. Н.

Great experience with our broker Elena - a consummate professional who has managed to find great tenants for my flat twice so far; with minimal involvement required on my side.

A. T.

Това, което ми направи впечатление при съвместната ни работа с Бистра Харизанова, е нейното персонало отношение и професионализъм. Смея да твърдя, че Юник Естейтс е единствената фирма с европейски почерк.

Делян Дойчев, Управител и Партньор на фирма:

Silvia and Nikolay Vassilevi would like to thank the best real estates agency in Bulgaria for the wonderful deal.

Силвия и Николай Василеви

Искрени благодарности за професионалното отношение и компетентността на Габриела Богданина. Изключително точна, отзивчива и внимателна. Успя бързо да събуди интерес към четирите апартамента в сграда МОНА и отдаде 2 от тях в рамките на месец! Надявам се да продължим успешната ни съвместна работа.

Т. И.

Чувствам се щастлив, когато животът ме среща с истински професионалисти като Красимира Николова и когато усилията ни водят до такъв добър резултат. Надявам се нашата съвмества работа да продължи със същия и дори по-голям успех занапред.

Д. В.

Това, което ми направи впечатление при съвместната ни работа с Бистра Харизанова, е нейното персонално отношение и професионализъм. Смея да твърдя, че Unique Estates е единствената фирма с европейски почерк.

Д. Д.

За мен е удоволствие да изразя своята удовлетвореност от професионализма и личния подход към мен, като Ваш клиент, от страна на управляваната от Вас компания, както и специално и лично към Вас, при предлагането и реализирането на моя имот, завършили с добър краен резултат от осъществената сделка.

Валентин Аризанов

Изразявам изключителното си задоволство от работата на консултант Калина Бояджиева. Тя оказа неоценима помощ при намиране на жилище за семейството ми. Предложените от нея имоти и огледи бяха направени в съответствие с изискванията ни. като по този начин процесът бе свързан с минимум загуба на време.

Н. Й.

Thank you Ilonka Stoyanova for your support. I'm again superbly impressed by your professionalism. It's rare, and i value it and you very much!

Richard Clegg

Компанията постигна високо целите ми светкавично, независимо че работеше в извънредна обстановка и стеснен пазар. Особена похвала към консултант Теодора Даскалова, която полагаше грижа на добър стопанин към собствения ми имот, а това създаде в мен усещане и за сигурност. Теодора преговаряше от мое име брилянтно и постигна сделка, която удовлетвори и двете страни. 

инж. Х.

Уникално портфолио от имоти и индивидуален подход към клиента. Благодаря на Илияна Илиева, която ми помогна в избора на наистина unique property, отговарящо изцяло на моето изисквания. Препоръчвам услугите на агенцията и без съмнение ще получите внимание, отношение и коректност. 

Я. К.

Награди

Unique Estates с отличия от imoti.net

Прочети повече

Награди

Unique Estates с отличия от imoti.net

Unique Estates спечели голямата награда на журито за най-добра агенция в категорията „Агенция за недвижими имоти на годината“, връчена на вторите „Годишни награди на Imoti.net“ за добри практики в сектора на недвижимите имоти. Компанията спечели още призове в категориите „Най-добър сайт на агенция за недвижими имоти“ и „Брокер на недвижими имоти на годината – наеми“ , където приза бе за колегата Евелинка Костакева. 
На тържествената церемония в Гранд хотел София общо единайсет агенции и брокери бяха отличени със статуетки, а още 16 получиха специални грамоти.
Каузата, зад която Imoti.net застава с наградите, е признание за компаниите и експертите, които с работата си утвърждават добрата репутация на бранша.

Весела Илиева с отличие от Novinite.com

Прочети повече

Награди

Весела Илиева с отличие от Novinite.com

Весела Илиева, управляващ партньор в Unique Estates, бе отличена в категория „Бизнес“ в класацията на една от най-големите български англоезични медии – Novinite.com. Наградата й бе връчена от журналиста и един от представителите на организаторите на събитието Росен Бояджиев. Тя благодари за получената награда и още с първите думи на церемонията обеща на Novinite Group, че и през тази година ще продължи да работи с медията и да предоставя интересна информация на нейните читатели. И то не само по отношение на това какво се случва на пазара на недвижими имоти в България, но и на тези по света. “Читателите ви ще знаят всичко за цените, за това какво се търси, кои са държавите, в които си заслужава да се инвестира”, обеща Илиева. Тя отбеляза, че това е първа медийна награда, която получава и е много поласкана, тъй като определя приза като сериозна отговорност.
„Личност в Новините” за 2016 г. в категория „Дипломация“ стана австрийският посланик Роланд Хаузер, а кметът на София Йорданка Фандъкова спечели в категория „Политика“.

Unique Estates с наградата Spirit от Luxury Portfolio

Прочети повече

Награди

Unique Estates с наградата Spirit от Luxury Portfolio

Unique Estates спечели престижната награда Spirit на международната мрежа Luxury Portfolio International. Тя бе връчена по време на световната конференция на Leading Real Estate Companies of the World, която се състоя в хотел „Фонтенбло Маями Бийч“ във Флорида, САЩ през март, 2017 г. Събитието привлече над 2000 от най-успешните световни експерти в областта на недвижимите имоти от повече от 25 страни, сред които и петима топ експерти от нашата компания.

Галина Грудова с отличие от imoti.net

Прочети повече

Награди

Галина Грудова с отличие от imoti.net

Галина Грудова - старши партньор и мениджър на екип нашата компания беше отличена с наградата на imoti.net за „Брокер на недвижими имоти на годината" в категорията продажби.

На официална церемония на 25.02.2016 г. бяха връчени първите годишни награди на портала за недвижими имоти imoti.net. Общо седем компании и брокери бяха отличени за добри практики в сектора на недвижимите имоти от журито на наградите и потребителите на портала за имоти.

Каузата, зад която Imoti.net застава с наградите, е признание за компаниите и експертите, които с работата си утвърждават добрата репутация на бранша, независимо от агресивния сив сектор на пазара.

 

Unique Estates с отличия на наградите на Forbes България

Прочети повече

Награди

Unique Estates с отличия на наградите на Forbes България

Unique Estates беше отличена в категориите "Клиентска политика" и "Качество на услугите" на наградите на Forbes Bulgaria. 

За четвърта поредна година на официална церемония на 12.01.2015 г. в Кемпински хотел Зографски Forbes България обяви победителите в Бизнес наградите за 2014г. В конкурса, чиято цел е да отличи добрите бизнес практики и предприемаческия дух, участие взеха 55 компании. Кандидатурите им бяха прегледани и оценени от независимо жури, съставено от експерти, предприемачи и мениджъри.

Forbes раздаде отличия в осем различни категории : “Клиентска политика”, “Развитие на бизнеса”, “Качество на услугите”, “Качество на продуктите”, “Служител на годината”, “Развитие на човешките ресурси”, “Най-добър стартиращ бизнес” и “Награда за обществена дейност”. Във всяка категория бяха наградени компаниите с най-високи оценки на журито.

Клиентска политика

I място
Ол Ченълс Комюникейшън (All Channels Communication)

II място
Юник Естетйтс (Unique Estates)

III място
Сиксти Кей (60K)

 

Качество на услугите

I място
Мусала Софт

II място
СкейлФокус (ScaleFocus)

III място
Юник Естейтс (Unique Estates)

III място
Сиксти Кей (60K)

Членства

Сдружение на фамилния бизнес - България

Прочети повече

Сдружение на фамилния бизнес - България

Сдружение на фамилния бизнес - България (www.fbn-i.org) е организация с нестопанска цел. Сдружението е неполитическа, нерелигиозна, независима и самостоятелна организация, която подпомага семействата в бизнеса да разбират и да се справят с предизвикателствата на регионално и глобално равнище, окуражава и улеснява взаимодействието и участието на заинтересовани представители на семейния бизнес в България в създаването на благоприятен климат за развитие на семейния бизнес в българската икономическа реалност.

Български форум на бизнес лидерите

Прочети повече

Български форум на бизнес лидерите

Българският форум на бизнес лидерите (www.bblf.bg) обединява организации със споделени ценности, които развиват бизнеса си по отговорен, прозрачен и етичен начин. Форумът е учреден от Н. В. Принца на Уелс, президента Петър Стоянов и 12 водещи международни и български компании. БФБЛ е асоцииран с Международния форум на бизнес лидерите и е водещата организация в България, която поощрява и развива корпоративната социална отговорност като задължителен елемент от работата на всяка компания. Ангажира ключови фигури от политиката, бизнеса, дипломацията, неправителствения сектор и медиите, с общата цел за трансофрмация на обществото.

Сдружение Дамски форум

Прочети повече

Сдружение Дамски форум

В Сдружение Дамски форум членуват 115 дами, които заемат високи ръководни позиции или развиват успешно собствен бизнес. Целта им е да споделят натрупания опит, да обменят идеи и да работят в посока развиване на обществото и позицията на жената в него. Те знаят, че пътят, който са изминали, не е лесен и имат желание да помагат на младите надежди на България с амбиции и стремежи, да постигнат успехи и високо професионално ниво.

Френско-българска търговска и индустриална камара

Прочети повече

Френско-българска търговска и индустриална камара

Френско-българска търговска и индустриална камара е организация с нестопанска цел, която обединява 240 френски, български и международни компании. Камарата е израз на воля от страна на българските и френските предприемачи да обединят сили, с цел да окуражават и развиват двустранните икономически и търговски отношения между двете страни.

ФБТИК:

- представлява френския бизнес в България и насърчава двустранните отношения между двете страни
- организира редовни събития с цел да развива сътрудничеството, както между членовете, така и с различни партньори
- предлага пълна гама от услуги за компании, които се интересуват от развитие на българския или френския пазар

Американска търговска камара в България

Прочети повече

Американска търговска камара в България

Американската търговска камара в България обединява над 330 американски, български и мултинационални компании, работещи в страната. 26 години Камарата инициира събития, обхващащи теми в следните области: икономика, международни и национални политики и социална сфера. Мисията на AmCham е да подобри бизнес средата, инвестиционния климат и жизнения стандарт в страната, като се застъпва за всички заинтересовани страни - правителство, бизнес, неправителствени организации и медии - за продуктивен диалог и партньорство.

Гръцки бизнес съвет в България

Прочети повече

Гръцки бизнес съвет в България

Гръцкият бизнес съвет в България / Hellenic Business Council in Bulgaria (www.hbcbg.com) е частна, неправителствена организация с нестопанска цел, основана през 2005 г., която предлага собствена мрежа от контакти, взаимопомощ и обмен на информация. Представлява интересите на своите членове и поема ролята на ускоряване на търговията и инвестициите между България и Гърция.

Българско-Турска търговско-индустриална камара

Прочети повече

Българско-Турска търговско-индустриална камара

Българско-Турска търговско-индустриална камара (www.bgtrchamber.org) дава своя принос за създаване и развитие на взаимноизгодно сътрудничество и партньорство между бизнеса на България и Турция, а също между тях и трети страни, за обединяване усилията на държавните и органите на местна власт и тези на своите членове, за създаване и поддържане на бизнес среда, стимулираща взаимната търговия и инвестиции. Като сдружение в частна полза Камарата насочва дейността си към разкриване на нови възможности за бизнес между двете страни в интерес на своите членове чрез развитие на търговията и инвестиционната активност.

Българска стопанска камара (БСК)

Прочети повече

Българска стопанска камара (БСК)

Българска стопанска камара – съюз на българския бизнес (www.bia-bg.com) е неправителствена организация, учредена на 25 април 1980 г. В своята над 40-годишна история БСК се утвърди като един от водещите партньори на държавата при определянето на икономическата политика, запазвайки своята партийна неангажираност и водейки се единствено от принципите за национално отговорно поведение, компетентност и коректност. С решение № 20 от 14 януари 2021 г. Българската стопанска камара е призната за представителна организация на работодателите на национално равнище.

НAЦИОНАЛНО СДРУЖЕНИЕ НЕДВИЖИМИ ИМОТИ

Прочети повече

НAЦИОНАЛНО СДРУЖЕНИЕ НЕДВИЖИМИ ИМОТИ

НСНИ е основано през 1992 година и организирано в 14 регионални структури, обединяващи компании от 28 градове в страната и над 1500 професионалисти. Членовете са част от национална браншова организация с утвърден авторитет в страната и в международен план. Сдружението представлява техните интереси пред обществени институции, браншови, професионални и други организации. Компаниите членове прилагат в своята работа всеобщо утвърден Етичен кодекс, съобразен с принципите на Европейския стандарт за посреднически услуги в сферата на недвижимите имоти БДС EN 15733, и се стремят към професионализъм и коректност.

Българска асоциация за управление на хора

Прочети повече

Българска асоциация за управление на хора

Българска асоциация за управление на хора (www.bapm.bg) е неправителствена организация с идеална цел, която е създадена, за да подпомага и развива професионалистите в областта на управлението на хора. Асоциацията работи и в посока подпомагане и развитие на професионалистите в областта на управлението на човешките ресурси, издигане статута на професията и установяване на високи стандарти в работата, съизмерими със световните практики и тенденции в професията.

Bulgarian HR Community

Прочети повече

Bulgarian HR Community

Bulgarian HR Community е общност, обединяваща HR и бизнес общността, с цел обмен на знания, опит, инструменти и взаимопомощ в управлението на човешките ресурси. Мисията на Bulgarian HR Community е да обедини специалистите в управлението на хора в България, да им даде възможност да заемат стратегическа роля, водейки се от най-добрите практики, най-успешните стратегии и споделеното знание на професията. Организацията провежда проучвания, обучения, семинари и различни по вид активности, целящи повлияване и препозициониране на HR професията в рамките на компанията и страната като цяло.

Асоциация на интериорните дизайнери в България

Прочети повече

Асоциация на интериорните дизайнери в България

Асоциацията на интериорните дизайнери в България (www.aidb.bg) е учредена през 2011 г. като доброволно сдружение с нестопанска цел и с основна мисия да институционализира професията интериорен дизайнер, както и да защитава и представлява интересите на своите членове. Организацията работи в тясно сътрудничество с всички български организации и университети, свързани с интериора и дизайна. Изграждат връзки и сътрудничества с организации и университети в чужбина. АИДБ организира събития за обмяна на опит, уоркшопи, семинари, лекции, конкурси.

Мисия, Ценности & Визия

Кариери

Затвори

Заяви безплатна консултация за ипотечен кредит

Крайна сума
credit source logo
Услугите по кредитно консултиране се предоставят от Кредит център ООД – лицензиран кредитен консултант вписан в Регистъра на Българска Народна Банка с номер BCI00002.
Абонамент за списание Unique Estates Life
close
Списанието се издава 3 пъти в годината:
  • Брой Пролет - 31-ви март
  • Брой Лято - 30-ти юни
  • Брой Зима - 10-ти ноември
Цена: 45 BGN