Ние не просто продаваме имоти, ние сбъдваме мечти!

Бъдете част от екип от експерти, където всеки ден е динамичен, предизвикателствата са интересни, а високите резултати се възнаграждават.

Позволете си лукса да идвате с удоволствие на работа!

Вече 15 години Unique Estates е лидер на пазара на луксозни имоти у нас.

Компанията е част от Реалто Груп – холдинг, обединяващ агентски и консултантски бизнес с над 25-годишен опит в сферата на недвижимите имоти.

Unique Estates е ексклузивен партньор за България на Luxury Portfolio International® - най-голямата глобална мрежа за луксозни имоти, което ни дава възможността да имаме достъп до международни контакти и да споделяме опит с най-добрите в индустрията във високия сегмент в света.

„В Unique Estates винаги на преден план са били хората. Отделяме голямо внимание и грижа за служителите и се стремим да осигурим благоприятна среда, в която да се чувстват мотивирани и подобаващо оценени. През 2006 г. основахме компанията с идеята да бъде различна от останалите на пазара и до днес успешно постигаме целта си. Тук работят висококвалифицирани професионалисти, които си помагат взаимно и не спират да се развиват.“

Като бързоразвиваща се компания, ние с удоволствие приветстваме упорити и талантливи съмишленици, които да се присъединят към нашия сплотен екип.

Корпоративната ни култура се уповава на ценности като коректност, уважение, доверие, екипност и адаптивност.

В Unique Estates насърчаваме високите успехи и възнаграждаваме постиженията. Всяка година нашите водещи консултанти получават публично признание за усилията си.

Като компания, която държи на екипната работа, в Unique Estates организираме събития, предоставящи възможност на колегите да се забавляват и да прекарват време заедно извън офиса. Доказателство за отличните условия на работа и разнообразните възможности за развитие е фактът, че 70% от нашите служители са с повече от 7 години опит в компанията.

 

„Всеки миг, прекаран в компанията е ценен за мен, защото е част от пътя на собственото ми израстване. Радвам се, че работя с хора, с които ме свързват толкова много ценни моменти, които сме споделяли през съвместна работа.“

Галина Грудова - Старши партньор / Мениджър екип / Член на Мениджърски съвет

„За мен Unique Estates е като семейство. Чувствам се много горда, че съм част от тази общност и ценя възможностите които се разкриват пред мен благодарение на работата ми тук.“

Мариана Тальокова - Старши консултант

„В работата ме зарежда емоцията и удовлетворението от това, че всеки ден постигам нещо и резултатите са видими. Радва ме възможността да покажа на какво съм способна и винаги се водя от амбицията да постигам повече и по-доброто за компанията, за която работя. Опитвам се да мотивирам и хората около мен като изтъквам ролята им в мисията, която имаме, а именно да бъдем част от едно толкова специално преживяване, каквото е намирането на дом за нашите клиенти.“

Светослава Георгиева - Оперативен директор / Председател на Мениджърски съвет

Защо да се присъедините към нас

Unique Estates се гордее, че е работно място с равни възможности, което се стреми да набира и задържа най-талантливите кандидати с различни перспективи и умения. Коректността и уважението са в основата на всичко, което правим, поради което повечето от служителите ни избират Unique Estates като поле за развитие по препоръка.

Осигуряваме интензивно и постоянно обучение по време на цялата кариера в областта на недвижимите имоти. Гордеем се с менторската си програма за споделяне на опит, защото вярваме, че тя е ключов елемент за успеха на нашите консултанти.

Колегиалната работна атмосфера е гарантирана. Тук държим на приятелските взаимоотношения, защото сме уверени, че най-приятно и ефективно се работи в среда, където всеки се чувства комфортно и на място. Екипният дух и лична ангажираност на служителите водят до всеобща амбиция за постигане на високи резултати и удовлетвореност.

Присъединете се към семейството на Unique Estates и открийте своята мечтана работа!

Отворени позиции

Независимо дали сте прохождащ в своята кариера, или доказан професионалист с опит, нашите врати са отворени за Вас.

С удоволствие посрещаме енергични кандидати със стремеж да развиват потенциала си и да бъдат най-добрите в сферата на недвижимите имоти.

Ще се радваме да разгледаме Вашата автобиография на snedeva@ues.bg.

Клиенти, Награди & Членства

Контакти

Затвори

Заяви безплатна консултация за ипотечен кредит

Крайна сума
credit source logo
Услугите по кредитно консултиране се предоставят от Кредит център ООД – лицензиран кредитен консултант вписан в Регистъра на Българска Народна Банка с номер BCI00002.
Абонамент за списание Unique Estates Life
close
Списанието се издава 3 пъти в годината:
  • Брой Пролет - 31-ви март
  • Брой Лято - 30-ти юни
  • Брой Зима - 10-ти ноември
Цена: 45 BGN