ЗА НАС

 

Unique Estates е създадена като специализирана консултантска компания за продажба и отдаване под наем на имоти в две направления - luxury и executive.  Работи с клиенти и имоти в луксозния и корпоративния сегмент, обслужва много дипломати и чужди граждани. Вече десет години е лидер и безспорен авторитет на пазара. Фирмата е част от Realto Group. Групата обединява агентски и консултантски компании с над 25 годишен опит в сферата на недвижимите имоти. Дружествата в групата генерират най-голям обем от сделки с имоти на българския пазар и развиват най-голямата мрежа от консултанти в сектора.

Портфолиото от имоти е много прецизно подбрано и внимателно разделено в селекции, които представят различните типове имоти. Можете да избирате между уникални и престижни градски и извънградски имоти, прекрасни имения, имоти за почивка според вашия начин на живот, както и емблематични имоти в стара София.

Екипът на Unique Estates e изграждан прецизно, с внимание към опита и компетентността. Винаги се сравняваме с най-доброто, което се случва на международния пазар. От опита и знанията, натрупани в партньорството с Christie’s International Real Estate – най-голямата международна мрежа от брокери в света, специализирана в маркетинг и продажба на луксозни имоти, ние имаме възможност да ви предложим прекрасни имоти, 

както в България, така и по света, лично отношение, високо качество услуги, които отговарят на международните стандарти, лоялност и коректност.

Инвестирахме много усилия за да покажем, че у нас има пазар за луксозни имоти. Работим постоянно с клиенти от цял свят и знаем, че Unique Estates притежава нивото на всяка една компания в Ню Йорк, Лондон или Париж. Ето защо най-голямата международна мрежа за луксозни имоти Luxury Portfolio International® избра през 2016 г. Unique Estates за свой ексклузивен партньор за България.

Нашите професионално обучени консултанти са на ваше разположение 7 дни в седмицата. Като опитни посредници те ще ви съдействат да закупите или продадете своя имот възможно най-бързо, при най-добрите условия. Предоставяме задълбочена консултантска подкрепа, съчетана с чувствителност и интелигентност. Услугите и ангажиментите ни към вас се базират на философията на компанията, основана на доверие, почтеност, дискретност и високи постижения.

Заповядайте в нашия дом – аристократична къща на улица „Оборище“ 10, гр. София, в удобно за вас време. Ще се радваме да бъдем ваши приятели и партньори.

 

Мисия

Нашата мисия: Открийте себе си в своя дом

Никога не е просто къща или апартамент.  Винаги е повече от местоположение, повече от улица или гледка. Когато става въпрос за вашия дом, това е мястото, където се завръщате, вашето късче от света. Там, където животът тече, така, както сте мечтали. Домът е огледало на личността и на семейството ви, на чисто човешките ви стремежи.

Бъдете абсолютно сигурни, че  ще направим всички усилия да разберем вашите мечти и уникална същност. После ще използваме това знание за да открием дома, който ви описва, подхожда на вашия характер, начин на живот и представи за уют, хармония и топлина.

Ценности

Нашите ценности обуславят принципите на Екипа ни за поведение към нашите Клиенти и Партньори. Те са същността, на това което сме ние и към което се стремим в съвместната си работа с Клиентите на Юник Естейтс.

(1)  Коректност

Ние гарантираме спазването на поетите ангажименти. Поемаме ангажимента коректно да предоставяме информация към Вас, за да изградим точни и прозрачни взаимоотношения.

(2)   Адаптивност

Ние сме устойчиви като Екип и знаем че утрешният ден носи промени. Със своя професионализъм и експертиза имаме умението да се приспособяваме към промените на пазара и към Вас – нашите Клиенти, защото сме гъвкави и познаваме стремежа към самоусъвършенстване.

(3) Уважение

Уважаваме Вас, уважаваме стабилния екип на Юник Естейтс. Зачитаме мнението и отношението, което Вие имате към нашите услуги.

(4) Доверие

Ние вярваме във Вас, доверете ни се и Вие. Поемаме отговорността за действията си и осъзнаваме ценността, която стои зад закупуването или продаването на имот. Открито и лоялно подхождаме към нашите клиенти и партньори.

(5) Екипност

Ние споделяме заедно време, ресурси, знание и опит, за да осигурим на нашите клиенти, това което заслужават – дом, офис, защото не е просто сграда, а сигурна инвестиция за Вашето бъдеще.

Визия

Основните ни цели са:

1.     Високо качество на обслужване

2.     Индивидуален подход и персонално отношение

3.     Изграждане на дългосрочни добри бизнес отношения с клиентите и доставчиците

4.     Удовлетворяване нуждите на клиента и „създаване“ на доволни клиенти - „Всеки доволен клиент ще ви доведе нов клиент!“

Клиентска политика

Нашата цел е да изградим дългосрочни взаимоотношения с клиентите ни.  

Златен клуб на Unique Estates

Всеки член на клуба получава достъп до всички ексклузивни мероприятия, организирани от Unique Estates, включително и ежегодния Златен Коктейл, който се провежда в края на всяка година. Също така ползва специална отстъпка при следваща сделка с Unique Estates.  

 

 

Червен клуб на Unique Estates

Всеки член на клуба ползва отстъпка при следваща сделка с Unique Estates.  

 

 

 

Карта за препоръка

Всеки, който препоръчва услугите на Unique Estates на своите познати и приятели, получава персонална карта за препоръка. Тя му дава право да получи част от възнаграждението, изплатено на Unique Estates от подадения клиент, при реализирана сделка. 

Какво са Luxury Properties?

Различни критерии определят един имот като луксозен, но има много фактори, които са общовалидни: локацията, персоналността, историческото или архитектурно значение на сградата, пространството, обема, цялостното усещане за изключителност. Ако мястото предлага гледка – към града, планината или морето, и удобства - като близост до паркове, добри училища, отлична инфраструктура, всичко това увеличава цената на един имот. Към списъка от изисквания на луксозните купувачи се включват и малък билярден салон, мокър бар, изба, зала за домашно кино, фитнес и плувен басейн, допълнителни спални. Като цяло това са домове с повече характер или уникалност.

Какво са Executive Properties?

Портфолиото отговаря на нуждите на нова група клиенти, със специфични изисквания.
Executive Properties са имоти в предпочитани райони или в престижни затворени комплекси, с разумни цени и необходимите удобства. Това са жилища за хора на средни и високи мениджърски позиции, собственици на модерни малки и средни фирми, които имат делови и практичен поглед към начина си на живот и търсят имот, който да им подхожда.
Без да разделяме имотите, ние прецизираме селекцията и отговаряме на техните очаквания.

Препоръки

Клиенти

Награди

Unique Estates с отличия от imoti.net

Unique Estates спечели голямата награда на журито за най-добра агенция в категорията „Агенция за недвижими имоти на годината“, връчена на вторите „Годишни награди на Imoti.net“ за добри практики в сектора на недвижимите имоти. Компанията спечели още призове в категориите „Най-добър сайт на агенция за недвижими имоти“ и „Брокер на недвижими имоти на годината – наеми“ , където приза бе за колегата Евелинка Костакева. 
На тържествената церемония в Гранд хотел София общо единайсет агенции и брокери бяха отличени със статуетки, а още 16 получиха специални грамоти.
Каузата, зад която Imoti.net застава с наградите, е признание за компаниите и експертите, които с работата си утвърждават добрата репутация на бранша.

Прочети повече

Unique Estates с наградата Spirit от Luxury Portfolio

Unique Estates спечели престижната награда Spirit на международната мрежа Luxury Portfolio International. Тя бе връчена по време на световната конференция на Leading Real Estate Companies of the World, която се състоя в хотел „Фонтенбло Маями Бийч“ във Флорида, САЩ през март, 2017 г. Събитието привлече над 2000 от най-успешните световни експерти в областта на недвижимите имоти от повече от 25 страни, сред които и петима топ експерти от нашата компания.

Прочети повече

Unique Estates с отличия на наградите на Forbes България

Unique Estates беше отличена в категориите "Клиентска политика" и "Качество на услугите" на наградите на Forbes Bulgaria. 

За четвърта поредна година на официална церемония на 12.01.2015 г. в Кемпински хотел Зографски Forbes България обяви победителите в Бизнес наградите за 2014г. В конкурса, чиято цел е да отличи добрите бизнес практики и предприемаческия дух, участие взеха 55 компании. Кандидатурите им бяха прегледани и оценени от независимо жури, съставено от експерти, предприемачи и мениджъри.

Forbes раздаде отличия в осем различни категории : “Клиентска политика”, “Развитие на бизнеса”, “Качество на услугите”, “Качество на продуктите”, “Служител на годината”, “Развитие на човешките ресурси”, “Най-добър стартиращ бизнес” и “Награда за обществена дейност”. Във всяка категория бяха наградени компаниите с най-високи оценки на журито.

Клиентска политика

I място
Ол Ченълс Комюникейшън (All Channels Communication)

II място
Юник Естетйтс (Unique Estates)

III място
Сиксти Кей (60K)

 

Качество на услугите

I място
Мусала Софт

II място
СкейлФокус (ScaleFocus)

III място
Юник Естейтс (Unique Estates)

III място
Сиксти Кей (60K)

Прочети повече

Весела Илиева с отличие от Novinite.com

Весела Илиева, управляващ партньор в Unique Estates, бе отличена в категория „Бизнес“ в класацията на една от най-големите български англоезични медии – Novinite.com. Наградата й бе връчена от журналиста и един от представителите на организаторите на събитието Росен Бояджиев. Тя благодари за получената награда и още с първите думи на церемонията обеща на Novinite Group, че и през тази година ще продължи да работи с медията и да предоставя интересна информация на нейните читатели. И то не само по отношение на това какво се случва на пазара на недвижими имоти в България, но и на тези по света. “Читателите ви ще знаят всичко за цените, за това какво се търси, кои са държавите, в които си заслужава да се инвестира”, обеща Илиева. Тя отбеляза, че това е първа медийна награда, която получава и е много поласкана, тъй като определя приза като сериозна отговорност.
„Личност в Новините” за 2016 г. в категория „Дипломация“ стана австрийският посланик Роланд Хаузер, а кметът на София Йорданка Фандъкова спечели в категория „Политика“.

Прочети повече

Галина Грудова с отличие от imoti.net

Галина Грудова - старши партньор и мениджър на екип нашата компания беше отличена с наградата на imoti.net за „Брокер на недвижими имоти на годината" в категорията продажби.

На официална церемония на 25.02.2016 г. бяха връчени първите годишни награди на портала за недвижими имоти imoti.net. Общо седем компании и брокери бяха отличени за добри практики в сектора на недвижимите имоти от журито на наградите и потребителите на портала за имоти.

Каузата, зад която Imoti.net застава с наградите, е признание за компаниите и експертите, които с работата си утвърждават добрата репутация на бранша, независимо от агресивния сив сектор на пазара.

 

Прочети повече

Членства

Сдружение на фамилния бизнес - България

Сдружение на фамилния бизнес - България (www.fbn-bulgaria.org) е организация с нестопанска цел. Сдружението е неполитическа, нерелигиозна, независима и самостоятелна организация, която подпомага семействата в бизнеса да разбират и да се справят с предизвикателствата на регионално и глобално равнище, окуражава и улеснява взаимодействието и участието на заинтересовани представители на семейния бизнес в България в създаването на благоприятен климат за развитие на семейния бизнес в българската икономическа реалност.

Прочети повече

Германо-Българска индустриално-търговска камара

От месец септември 2010 година Юник Естейтс е активен член на Германо-Българската индустриално-търговска камара (www.bulgarien.ahk.de). ГБИТК е част от световната мрежа на германските външнотърговски камари. Ние участваме активно в мероприятията и се възползваме от предимствата на членството в тази голяма бизнес общност.

Прочети повече

Българска асоциация за управление на хора

Българска асоциация за управление на хора е неправителствена организация с идеална цел, която е създадена, за да развива най-добрите професионални практики в управлението и развитието на човешкия капитал, чрез това да повишава добавената стойност за организациите и да допринася за обогатяване на потенциала и професионалната изява на хората. Асоциацията работи и в посока подпомагане и развитие на професионалистите в областта на управлението на човешките ресурси, издигане статута на професията и установяване на високи стандарти в работата, съизмерими със световните практики и тенденции в професията.

Прочети повече

Български форум на бизнес лидерите

Българският форум на бизнес лидерите (www.bblf.bg) работи вече 13 години за насърчаването и прилагането на социално отговорни практики в бизнеса. Форумът е учреден от Н. В. Принца на Уелс, президента Петър Стоянов и 12 водещи международни и български компании. БФБЛ е асоцииран с Международния форум на бизнес лидерите и е водещата организация в България, която поощрява и развива корпоративната социална отговорност като задължителен елемент от работата на всяка компания.

Прочети повече

Френско-българска търговска и индустриална камара

Френско-българска търговска и индустриална камара е организация с нестопанска цел, която обединява около 190 френски, български и международни компании. Камарата е израз на воля от страна на българските и френските предприемачи да обединят сили, с цел да окуражават и развиват двустранните икономически и търговски отношения между двете страни.  

ФБТИК:

  • представлява френския бизнес в България и насърчава двустранните отношения между двете страни
  • подкрепя българските компании, които желаят да изнасят във Франция
  • подпомага за популяризирането на Франция в България и защитава интересите на членовете си пред българските институции
  • организира редовни събития с цел да развива сътрудничеството, както между членовете, така и с различни партньори
  • предлага пълна гама от услуги за компании, които се интересуват от развитие на българския или френския пазар

Обединена международна мрежа

ФБТИК е част от CCI France International (международна мрежа на френските търговски камари в чужбина), която днес наброява 112 камари в 82 страни по целия свят.  Организацията на международните камари поддържа и тесни връзки с регионалните търговски и индустриални камари във Франция.

 

Прочети повече

НAЦИОНАЛНО СДРУЖЕНИЕ НЕДВИЖИМИ ИМОТИ

НAЦИОНАЛНО СДРУЖЕНИЕ НЕДВИЖИМИ ИМОТИ е основано през 1992 година. Организирано е в 14 регионални структури, обединяващи фирми от 28 градове в страната и над 1500 професионалисти 

Фирмите членове:
Членовете на НСНИ са фирми, занимаващи се с извършването на услуги в сферата на недвижимите имоти. Те са част от национална браншова организация с утвърден авторитет в страната и в международен план.

НСНИ представлява техните интереси пред обществени институции, браншови, професионални и други организации. Членовете на организацията прилагат в своята работа всеобщо утвърден Етичен кодекс, съобразен с принципите на Европейския стандарт за посреднически услуги в сферата на недвижимите имоти БДС EN 15733, и се стремят към професионализъм и коректност.

Прочети повече
Top