Добрият живот започва с дом, който ви вдъхновява

Луксозният дом носи едновременно усещане за престиж и уют – ние в Unique Estates по-добре от всеки друг разбираме това. Уповавайки се на традицията и иновациите, нашият екип от отдадени консултанти вече 15 години успешно предлага прецизно подбрани луксозни имоти, способни да задоволят нуждите и желанията на всеки клиент.

Нашите професионални консултанти комбинират най-добрите световни практики в областта на луксозните имоти с отлични познания и експертиза на локалния пазар. Те са на ваше разположение седем дни в седмицата, готови да предоставят задълбочена консултантска подкрепа, съчетана с интелигентност и дискретност. Ние в Unique Estates знаем, че домът е огледало на вашата личност, стремежи и ценности. Нашата мисия е да ви връчим ключовете за мечтания луксозен имот!

Заповядайте в нашите офиси – аристократична къща на бул. Патриарх Евтимий 17 и модерен дом на улица „Оборище“10 в удобно за вас време! Ще се радваме да бъдем ваши приятели и партньори.

Управление

Unique Estates се управлява от Весела Илиева (управляващ партньор). Компанията е част от Realto Group. Групата обединява агентски и консултантски компании с над 25 годишен опит в сферата на недвижимите имоти.  Дружествата в групата генерират най-голям обем от сделки с имоти на българския пазар и развиват най-голямата мрежа от консултанти в сектора. Другите компании в Realto Group са Адрес Недвижими Имоти, Имотека, Cushman&Wakefield Forton, Кредит Център.

История

2006 г. - пазарът на луксозни имоти – възможен и у нас

Unique Estates е създадена през 2006 година от двама партньори – Весела Илиева и Христо Илиев, които силно вярват, че в България може да има пазар на луксозни имоти. Unique Estates е първата компания в този сегмент у нас, като през годините затвърждава позицията си на лидер на този специфичен пазар.

2007 г. - стъпваме уверено на международния пазар

Признанието за смелостта и добрата работа не закъснява – през 2007 г. Unique Estates става ексклузивен партньор на Christie's Great Estates - най-голямата мрежа от брокери на недвижими имоти, посветена на маркетинга и продажбата на луксозни имоти. Компаниите от семейството имат 850 офиса и близо 35 000 търговски сътрудници в повече от 35 страни. С това партньорство българската компания стъпва уверено на международния пазар и има възможност да предложи на своите клиенти прекрасни имоти у нас и в чужбина.

2016 г. - ставаме член на най-голямото семейство за луксозни имоти в света

Unique Estates е сред членовете на най-голяма международна мрежа за имоти Leading Real Estate Companies of the World за водещи компании за имоти по света. В нея са представени над 50 000 забележителни домове, а сайтът на веригата привлича повече от 3 милиона посетители. Брандът е признат като луксозен стандарт за отлични постижения.

Като резултат от отдадената работа, професионализма и хъса за развитие, през 2016 г. компанията става ексклузивен партньор за България на луксозното лице на мрежата - Luxury Portfolio International®. Членството се извършва само с покана, а имотите са представени в над 70 страни. Това ни дава възможност да си сътрудничим и обменяме опит с най-добрите агенции в Ню Йорк, Париж, Лондон и др. Сайтът на Luxury Portfolio International е преведен на девет езика, преобразува множество валути и предлага имоти на обща стойност над 54 милиарда долара, със средна цена над 2.6 милиона долара.

Групата е подкрепена и от опита на най-уважаваните и добре известни експерти в луксозните недвижими имоти на пазара по света. Дружеството колективно има десетилетия опит в ексклузивния пазар на недвижими имоти от най-висок клас.

2019 г. - нов офис на престижен адрес

В синхрон с идеите за развитие на компанията, разширяването на бизнеса и желанието да бъде по-близо до своите клиенти в края на 2019 г. Unique Estates открива своя нов модерен офис на престижна локация - „Оборище“ 10. Докторска градина е логичен избор за местоположение, а концепцията за интериора следва последните тенденции, свързани с внедряването на високи технологии в работата и идеята за елегантния брандинг.

За да отговорим 100% на нуждите на своите клиенти, към семейството на Unique Estates регулярно се присъединяват нови отдадени и мотивирани консултанти. Те преминават редица обучения, участват в международни конференции с топ специалисти в областта на недвижимите имоти от цял свят, което им помага постоянно да усъвършенстват знанията и уменията си. Следейки световните тенденции в областта на недвижимите имоти от висок клас, ние умело и своевременно внедряваме нови услуги и технологии, които ни позволяват да ви предоставим отлична подкрепа както при търсенето на мечтания от вас дом, така и при продажбата на ексклузивен имот, с който се разделяте.

Нашият екип

Затвори

Заяви безплатна консултация за ипотечен кредит

Крайна сума
credit source logo
Услугите по кредитно консултиране се предоставят от Кредит център ООД – лицензиран кредитен консултант вписан в Регистъра на Българска Народна Банка с номер BCI00002.
Абонамент за списание Unique Estates Life
close
Списанието се издава 3 пъти в годината:
  • Брой Пролет - 31-ви март
  • Брой Лято - 30-ти юни
  • Брой Зима - 10-ти ноември
Цена: 45 BGN