Ина Маринова

Консултант

Образование

  • Магистър "Екологични експертизи и контрол", НБУ, София
  • Бакалавър "Екология", НБУ, София

Стаж и умения

  • Има опит в интериорния дизайн и е възхитена от портфолиото с имоти на Unique Estates.

Интереси

  • Свободното си време Ина обича да прекарва в преходи в планината, спорт, пътувания и рисуване.

Награди

  • Летящ старт 2020

Клиентите за нас

Препоръка от Стефан Баяслиев:

"Имах удоволствието да се възползвам от услугите на Unique Estates, за да ми спомогнат в продаването на имот. Искам да изкажа огромната си благодарност към невероятния им екип и в частност към персоналния ми консултант, г-жа Ина Маринова. Тя отдели огромна част от времето си и с невероятен професионализъм подходи към продажбата на имота, като беше с нас от първоначалния етап до самия край - успешното изповядване на сделката. Отдадеността към работата ѝ си пролича още в началото при презентирането пред всички потенциални купувачи, както и в обратната връзка, която не липсваше по време на целия процес.  Пожелавам на нея, както и на компанията безброй успешни сделки и много професионални успехи! Благодаря Ви, г-жо Маринова, Вие сте един страхотен, позитивен и усмихнат човек и за мен беше удоволствие да ми партнирате в този важен етап за мен. Благодаря!"

Препоръка от Ивайло Гатев:

Ина Маринова беше брокерът, който отговаряше за имота, предлаган от Unique Estates, към който проявих интерес. Ина подходи много отговорно към работата си, дори по време на новогодишните празници. Тя изпълни блестящо ролята си на посредник, като бързо намери компромис между позициите на продавача и купувача. Комуникацията с нея беше безпроблемна; тя отговаряше бързо и ясно на всички мои запитвания. Особено впечатление направи добрата координацията с колегите ѝ от Unique Estates. Препоръчвам Ина Маринова като консултант за сделки с недвижимост с оглед на нейните добри посреднически умения и коректна работа с клиенти.

Препоръка от Люба Маричкова:

Изключително съм доволна от консултант Ина Маринова. Тя е един истински професионалист и с голяма лекота и добро настроение свършихме работата. Радвам се, че сделките преминаха успешно, експедитивно и с удовлетворение и за двете страни. С удоволствие бих препоръчала на мои близки и приятели. Ще ми бъде особено приятно и спокойно отново да работя със същия консултант и да се възползвам от услугите на Unique Estates!

Препоръка от Петко Георгиев:

С настоящата референция  изразявам изключителната си удовлетвореност от професионализма и проявената коректност при съвместната ни работа с Юник Естейтс, в частност консултант недвижими имоти Ина Маринова.
При посредничеството за продажба на имот ми бяха предложени отлични условия,бяха спазени всички мои изисквания и беше изготвена оригинална и ефектна маркетингова кампания.
Коректността, компетентността и намирането на  индивидуални решения и внимание към детайлите правят Юник Естейтс желан партньор и за в бъдеще.