Илонка Стоянова

Партньор / Мениджър екип / Член на Мениджърски съвет

Образование

 • Магистър „Българска и английска филология“

С отдаденост, отговорност и вдъхновение, нещата се случват!

 

Стаж и умения

 

 • Илонка работи в областта на недвижимите имоти повече от девет години. Четири години е работила в пет звездна хотелска верига в Дубай на мениджърска позиция в сферата на обслужване на клиенти. Има опит в развитие на бизнеса във френско-английска компания за организиране на събития. Присъединява се към екипа на Unique Estates през 2008г.
 • Отлични комуникативни способности
 • Владее отлично английски и немски език

Интереси

 • Четене на книги, прекарване на време със семейството, интериорен и флорален дизайн

Награди

 • "Партньор / Мениджър екип на 2021 година - II място
 • "Екип на 2021 година" - II място
 • "Най-успешен консултант продажби от инвеститор за 2021 г."
 • Мениджър на 2020 г.
 • Сделка на 2020 Продажби - I място
 • Екип на 2020 г. - II място
 • Партньор / Мениджър екип на 2020 г. - II място
 • Мениджър на 2019 г.
 • "Сделка на годината за продажба" 2019 г. - III място
 • Мениджър на 2018 г.
 • Екип на 2018 и 2019 - III място
 • Значим принос в развитието на компанията
 • Най-голям личен принос за компанията
 • Customer Champion
  2012

Клиентите за нас

Препоръка от Мариана Делова

Христо Илиев

Скъпа Илонка,

с настоящото писмо бих искала да изразя своята огромна благодарност и искрено възхищение от теб лично и от невероятния професионализъм , който прояви по време на нашите взаимоотношения.

Изключителна рядкост е в днешно време да се попадне на човек, толкова отдаден на работата си и същевременно неподправено добронамерен към клиентите си.

Благодарение на твоето спокойствие и търпение успях да направя сделка, за която дори и не предполагах, че може да стане факт .

Използвам случая да ти предам и специалните благодарности на моето семейство, както и да ти пожелая много професионални успехи, лично щастие и най-вече здраве на теб и близките ти хора.

Още веднъж благодаря и се надявам на съвместна работа и в бъдеще.

Маргарита

 

Препоръка от Мария Стоева

Години наред свързвах името Юник Естейтс само с личното си хубаво приятелство с Весела Илиева докато преди четири години след като бях обзавела хиляди жилища – и мои под наем, и чужди - реших най-после да имам и свое собствено. Тогава потърсих Юник Естейтс професионално и давайки ме в много добри ръце Весела ме запозна с Илонка Стоянова. Спокойно мога да определя тази среща като една от знаковите в живота ми, а и в кариерата ми на интериорен дизайнер. Илонка не само намери точното, най-подходящото и сигурно единствено в София жилище, което да припозная като мое, но и стана моя прекрасна приятелка и съветник.  Аз научих много от нея както за това какво привлича хората в едно жилище, така и за това, от което се плашат и което не харесват – все неща, които може и да не споделят пред дизайнера, но с готовност споделят с нея. Така й подхожда Юник Естейтс! Тя Е уникална и умее наистина да усети атмосферата на имота, желанията на купувачите, а в същото време и да мотивира продавачите да покажат достойнствата и възможностите на имота по най-добрия начин. Неизменната й усмивка стопява страховете и при най-заплетените ситуации, а професионализмът й преодолява бюрократичните пречки и всява спокойствие и доверие. И като един великолепен бонус искрено, ама наистина искрено съпреживява радостта при успешно приключилата сделка и  придобиването на нов дом – толкова личен и толкова важен за хората момент. Сигурно защото работи с амбиция и знания, но и с душата и със сърцето! 

 

Препоръка от Виктор Атанасов

Поздравявам теб, Весела и Юнийк Естейтс по случай 10 годишния юбилей на компанията. Не случайно ползвам малки имена обръщайки се към Вас и екипа, защото имам привилегията не само да работим заедно но и да поддържаме приятелски отношения! 

Пожелавам Ви много успехи и да водите компанията към нови върхове и много доволни клиенти. Вярвам във Вас и се надявам да имаме още много съвместни проекти, защото успехът е отборна игра и Вие сте част от нашия екип. 

 

Препоръка от Richard Clegg

Thank you Ilonka Stoyanova for your support. I'm again superbly impressed by your professionalism. It's rare, and I value it and you very much!

 

Препоръка от Диана Ангелова

Здравей Илонка,
След приключване на всичко свързано с продажба и предаване на собственик на апартамента в Бояна, искам да ти поднеса моята благодарност за всички усилия от твоя страна за успешно финализирана продажба!
Не мога да пропусна факта колко дълго се занимава с тази продажба, как се отнесе с професионализъм към допуснатите от наша страна грешки в офертата и воденето на много разговори относно цената и други детайли.
Наистина за пореден път ме убеди, колко държиш на клиентите, с упоритост, желание и ангажираност до постигане на желания резултат.