17/06/2019 Силвана Василева Галерия

Тайните градини

На 12 юни екипът на Unique Estates посрещна партньори и приятели в красивата градина на своя дом на „Патриарх Евтимий“ 17. Богатата цветна декорация и арка с ароматни рози от ROSE DECO бяха чудесен декор за повода на нашето лятно събитие – представянето на Secret Gardens.

Весела Илиева, управляващ партньор на Unique Estates, отвори тайните градини на този нов ексклузивен проект в портфолиото на компанията. Тя запозна гостите с предимствата на уникалния по рода си комплекс от затворен тип, разположен в сърцето на Горен Лозенец. Secret Gardens e създаден, за да запази най-добрите традиции в аристократичната архитектура на София. Проектиран е с идеята да създаде атмосфера на спокойствие и умерен лукс. 

В представянето на проекта се включиха също консултант Николай Ставрев и консултант Красимир Джамбазoв от Unique Estates. Както и архитект Серафимов от Ателие Серафимови, ангажирани с архитектурата и интериора на Secret Gardens.

За повече информация относно Тайните градини на Лозенец, можете да се обърнете към консултантите на Unique Estates. Още за Secret Gardens можете да видите ТУК или да се обадите на телефон 0882 600 600.

Събитието бе организирано съвместно с нашите партньори от BLD, Френско-българската търговска и индустриална камара и Дамски Форум. Благодарим на госпожа Весела Мозеттиг – Директор на Френско-българската търговска и индустриална камара, която приветства гостите и на френски език.

Гостите се насладиха на чудесните коктейли и вино, предоставени от нашите партньори от Pernod Richard. Атмосферата бе допълнена от френски шансони, изпълнени на живо от Вера Шандел и Ангел Заберски. Благодарим също на партньорите ни от Philip Morris Bulgaria.

Щастливи сме, че за пореден път имахме подкрепата и на Atama – официален вносител на фитнес уредите Technogym. Госпожа Татяна Карабойкова, собственик на Atama wellness and Spa, връчи лично наградата от томболата – топка за фитнес Technogym.

Top