Здравейте!

Казвам се Иванка Томова и работя като старши консултант в Unique Estates - първата компания, специализирана за продажба и отдаване под наем на имоти в две направления - luxury и executive. 

Професионалният си опит натрупах като част от компания за управление на недвижими имоти, където в продължение на седем години заемах позицията Административен директор. Работила съм и в българска производствена компания като Финансов и Административен мениджър.

В годините си работа в Юник Естейтс съм отличена за  Консултант с най-голям оборот и Сделка на тримесечието. Притежавам много добре развити комуникативни и презентационни умения . А за да бъда още по-продуктивна и полезна, преминах  обучение „Психология на продажбите“, водено от Брайън Трейси. Владея свободно английски език.

Ако желаете да продадете или намерите своя мечтан дом, с радост  бих ви съдействала като експерт с дългогодишен опит. Ще получите професионална оценка за жилището си, богато портфолио от имоти, отговарящи на вашите критерии, както и достъп до цялата ни база данни.

Ще се радвам да бъда Вашият консултант!

С уважение,

 

 

Top