27/07/2016 Unique Estates Галерия

Нов проект за ценителите на удобството и стила в градска среда

Alba Apartments е най-новият голям и луксозен жилищен проект в процес на реализация и строеж в София. Комплексът се намира в уютния кв. „Изгрев“, в непосредствена близост до Ловен парк, басейн и тенис кортове, на пешеходно разстояние от Борисова градина и бърз достъп с автомобил до центъра на столицата.  

Проектът се изпълнява от строително-инвестиционната компания BLD Homes, а неин ексклузивен брокер е Unique Estates. Сградата е проектирана от студио „Танков“ по най-съвременни стандарти за енергоефективно строителство и в унисон с архитектурния стил на престижния район.

„Alba Apartments е част от новите жилищни проекти в София, интересът към които се увеличава значително през последната половин година. Клиентите търсят по-големи апартаменти с две или три спални. Качествените нови сгради, снабдени с модерни технологии и с енергийно-ефективно изпълнение, се реализират на пазара буквално за седмици“, сподели Весела Илиева, изпълнителен директор на Unique Estates.

Alba Apartments включва 101 апартамента с модерен дизайн, всички с южно изложение, красива панорама към Витоша и свободна пространствена перспектива пред себе си. Сградата ще има собствена детска площадка и прилежащи зони за отдих, а за да се гарантира сигурността в комплекса е планиран контролиран достъп на посетителите. Друго предимство на комплекса са предвидените 84 подземни паркоместа и 72 гаража, които надхвърлят значително изискванията за обезпечаване на автомобилния парк.

„Ексклузивността на локацията с лимитиран брой парцели за реализация на жилищни проекти, но с изключителни предимства като централно местоположение, отлична инфраструктура и красива градска среда, прави Alba Apartments още по-интересен за клиентите. Там купуват хора на средни и високи мениджърски позиции, три- и четиричленни семейства, за които е приоритет както достъпът до места за отдих и почивка като зелени зони и паркове, така и възможността за активен начин на живот като тенис кортове и басейни, каквито районът на комплекса предлага“, допълни г-жа Илиева.

Проектът е в процес на реализация със заложен план за придобиване на Акт 16 до октомври 2017 г. Към момента 30% от жилищата са купени на зелено, а останалите апартаменти са обект на сериозен клиентски интерес.
 

Top