04/02/2020 Лора Петрова Галерия

Хармония и уют в Банкя

Начинът на живот на всеки човек се отразява върху дома, който избира. Усещането му за свобода и хармония стават ключови фактори за имота, който ще обитава и локацията, на която се намира. Проявлението на определения бит и култура, уюта и зеленината, характеризират определен лайфстайл на хората, които обичат спокойствието и близостта до природата. За всички тях, Unique Estates има специално предложение!

Извеждаме ви извън динамиката на града, за да се пренесете в хармонията, която носи красива Банкя. Разположен в подножието на Люлин планина, градът е характерен с много зеленина и слънчеви дни, лек планински бриз, както и лековитите минерални извори. Tова са природни дадености, които определят развитието на Банкя като престижен национален и международен курорт, и в същото време екологичен резерват на София.

Тук са разположени прекрасни, слънчеви къщи с невероятна панорама към величествена Витоша. Имотите се намират в луксозен затворен комплекс от 5 еднофамилни къщи с отделни парцели и различни разпределeния. Всяка къща е изградена в самостоятелен парцел за удобство на собствениците. 

Къщите са с модерна архитектура и се отличават с безкомпромисно качество на строителството и красиво, богато озеленяване. Районът разполага с изградена изцяло инфраструктура - асфалтов път, газификация, канализация, ток, вода, интернет, видеонаблюдение и охрана. Достъпът е отличен през цялата година.

Unique Estates има удоволствието да предлага ексклузивно тези невероятни имоти. В края на есента отворихме вратите за посетители, които се насладиха на слънчевите лъчи, прекрасно вино и ароматни сладки. Консултантите разведоха гостите из къщите, показаха достойнствата им и обсъдиха възможностите за преустройство и обзавеждане. За да се забавляват и малките посетители в зеления двор, екипът беше предвидил развлекателен кът, в който да творят.

Ако и Вие имате интерес към тези красиви къщи, запазете оглед в удобно за Вас време. Тук ще усетите истинско спокойствие, което носи заобикалящата природа, а допълнително предимство е въздухът и водата в региона, които притежават изключителни лечебни свойства.

За повече информация, последвайте линка.

Top