12/08/2019 Unique Estates Галерия

Консултантите на Unique Estates - Даниела Тонова

Даниела Тонова е част от екипа на Емилия Димитрова в Unique Estates. Годината бе наистина специална за нея. На тържествената церемония по награждаване на отличилите си от екипа на Unique Estates, тя получи изключително висока оценка за работата си и постигнатите резултати. Даниела завоюва първото място в категорията ”Консултант с най-голям оборот за 2018”. Заедно с Анна Тонова, тя бе наградена и за „Най-голям приход от сделка“ за годината. Тя взе още: 3-то място в категориите „ Сделка на годината“ за 2018 г. и „Консултант с най-голям ръст в оборота спрямо 2017 г.“, както и „Специална награда за активно партньорство с кредит център“, „ Специална награда за дигитален маркетинг“ и успя да влезе в „Клуб милионер“ на Unique Estates.

Какво в професията на брокер на луксозни имоти ви харесва най-много?

В тази професия открих истинската си страст. Обичам работата си! Харесва ми възможността да се срещам с интересни хора, с които установявам дългосрочни взаимоотношения. Ежедневието ми е разнообразно и сложно, но забавно и удовлетворяващо. Ценя свободата, която имам да подреждам задачите си. Работата с луксозни имоти ме докосва до един красив свят, изпълнен с разкош, което много ме зарежда.

Какво прави един брокер на недвижими имоти наистина успешен според вас?

Умението да намериш правилния подход към всеки тип клиент и да усетиш истинските му нужди са едно от най-важните неща, за да бъдеш добър търговец. В днешно време, за да си успешен брокер, се изискват също много знания в различни сфери като: търговията, правото, психологията, маркетинга, технологиите, финансите, мениджмънта, социологията, статистиката и много други. Работим в бизнес, в който взаимоотношенията са най-важното нещо. Най-високата оценка за работата ми всъщност е доверието, което ми гласуват клиентите и щастието, което виждам в очите им на финала на всяка сделка. Собствения си успех дължа на огромната любов, с която работя и това, че влагам много енергия и страст в постигането на поставените си цели. 

Какво е за вас Unique Estates? 

Щастлива съм, че имах възможността да стана част от екипа в Unique Estates. Тук работя с истински професионалисти. Благодарна съм на Весела Илиева и Светослава Георгиева за подкрепата, доверието и вдъхновението, което ми дават всекидневно. Unique Estates е не само лидер на пазара за луксозни имоти в България, но и международно призната компания, достоен член на престижната мрежа Luxury Portfolio International. Това е повод, който ми дава самочувствие и увереност в това, което правя. Горда съм, че работя в тази компания!

Какво е „лукс“ в днешно време?

Дефиницията на понятието се измени много през последните години. Луксът днес свързвам с комфорта и свободното време, с които разполагаме. 

Какво прави един имот истински дом?

Къщата е направена от тухли, а домът се гради от хората, които живеят в него. Семейството прави един дом истински. Където са любимите ти хора, там е и домът ти!

Кои са нещата от собствения ви дом, към които изпитвате особен сантимент?

Една стара кутия за писма, от времето когато се пишеха. Сега е пълна с албуми със снимки, писма, картички, ароматизирани салфетки и куп джунджурии, които имат сантиментална стойност за мен. Харесвам много и везаните коледни възглавнички, които аранжирам около тези семейни празници. Носят ми толкова много уют и любов.

Ако имате на разположение един цял свободен месец, как бихте го прекарали?

О, стягам куфара и ще обикалям света!!!

Каква музика и книги предпочитате?

Чета от всичко, един жанр е примамлив с едно, друг - с друго. Обичам разнообразието в книгите, но криминалните романи са ми любими. Към музиката подхождам по същия начин. Тъй като съм киноман, обожавам филмова музика, но харесвам още ретро, хубав джаз, хаус и рок.

Кои са любимите ви места в града?

София е страхотен град, има от всичко за всеки. Аз съм ценител на хубавата храна. Открих ресторант с традиционна българска кухня, поднесена по нестандартен начин, с много стил. Това е ресторант „Кармаре“ в центъра на града. Друго любимо място от дете ми е градинката и шадравана пред Народния театър. В топлите месеци обичам да се разхождам там, напомня ми за разходките с мама като дете и сладкарниците наоколо.  

Ако ви гостуваме днес, какво бихте ни приготвили в собствената си кухня?

Ще ви посрещна с хубаво вино и моята солена палачинкова торта за предястие. Не искам да се хваля, но съм страхотен кулинар. Готвя с любов и със сигурност ще ви хареса.

Пътувате ли често и къде е любимото ви място по света?

Когато беше малък, синът ми ме попита веднъж: „Ако имаш възможност да избереш супер сила, коя би искала да имаш?“ Отговорът ми беше - да мога да се телепортирам в която точка на света си пожелая. Обожавам да пътувам и да сменям картините. Пълня си душата с преживявания от различни кътчета по земята. Нямам любимо място, харесва ми да опознавам различни култури и народи, но предпочитам топлите дестинации. През зимата харесвам ски дестинациите, но бих посетила отново Москва. Там прекарах незабравима нова година с приятели преди време.

 

Top