13/02/2019 Силвана Василева Галерия

Анна Тонова - за една изключителна година, с много награди и отличия

Анна Тонова е част от екипа на Unique Estates от малко повече от две години. За този кратък период на работа в компанията, тя успя да получи признанието и доверието както на своите клиенти, така и на ръководството и хората, с които работи.

На тазгодишната церемония по награждаване на Unique Estates, тя бе сред консултантите, които излизаха най-често на сцената, за да получат своите отличия и поздравления. Заедно с Даниела Тонова, Анна получи наградите за „Най-голям приход от сделка за 2018 г.“ и трето място в категорията „Сделка на годината“. Сред постиженията ѝ бяха още: второ място в категорията „Консултант с най-голям оборот“ и „Специална награда за сътрудничество с Кредит Център“. Анна бе наградена и с ваучер за участие в Leading RE Global Symposium 2019, което ѝ дава шанса да участва в срещата с партньорите на компанията от Luxury Portfolio International, която ще се проведе в Атина в края на годината.

Зад успехите ѝ, според нея, стоят огромната енергия и отдаденост, които влага в работата си, както и дългогодишният й опит в сферата на търговията. Анна споделя, че в Unique Estates се чувства истински на мястото си. Горда е да работи в екип от професионалисти, за компания, която е част от утвърдени и престижни структури като AG Capital и международната мрежа Luxury Portfolio International.

Според нея, за да бъде успешен в работата си, един брокер трябва да бъде изключително активен, да поема инициатива в намирането на правилния имот и да бъде на разположение на нуждите на клиентите си по всяко време. Анна обича професията си и се чувства мотивирана да преследва високи резултати. Вярва в себе си и знае, че зад успеха стоят вложените лични усилия и енергия, което я прави изключително активна в работата й.

Освен на личните си качества, тя разчита и на екипната работа и подкрепа от страна на колегите си в компанията. Високите постижения тази година достига благодарение на успешното си сътрудничество и усилия от страна на консултант Даниела Тонова, за което иска да ѝ благодари.

Особено благодарна е за подкрепата, доверието и вдъхновението, които получава от страна на Весела Илиева и Светослава Георгиева, която е неин мениджър в момента. Признателна е и на Надежда Захариева, която я кани и въвежда в екипа на Unique Estates преди две години и половина.

Анна се чувства щастлива от високата оценка и признание, които получава тази година, но за нея наградите са свързани и с голямата отговорност да поддържа това високо ниво и занапред. Мотивирана е да продължи да влага същия ентусиазъм и страст в това, което прави, преследвайки още по-високи резултати в бъдеще.

Желаем ѝ успех!

Top