10/09/2018 Лора Петрова Галерия

Наемете брокер още докато строите

Много купувачи на жилища смятат, че не е необходимо да наемат консултант, а купуват директно от строителя, който вече има изпълнители, кредитори и инспектори. Нека ви разкажем защо е необходимо да наемете брокер за целия процес.

Истината е, че купуването на жилище без намесата на брокер може да се окаже скъпа грешка - пропуснати възможности за надграждане, бавене на процеса и грешки в договора, които определено не са във ваша полза.

Ето три причини да имате брокер на ваша страна, преди да купувате:

1. Експертна преговори: Консултантите са квалифицирани професионалисти с търговски умения за преговори. Те най-вероятно ще намалят цената леко или ще предложат нови условия.

2. Предпочитани продавачи: Вашият строител може да не ви предложи най-добрата сделка. Важно е при покупка да имате на разположение човек, когото вече познавате и му имате доверие.

3. Ръководство и подкрепа: Процесът на купуване на дом може да бъде сложен, с много обрати по пътя. При закупуване на ново строителство, ви предстоят много довършителни работи. Брокерът може да ви води помогне да управлявате този процес ефективно, като накрая, все още, ще разполагате с бюджет.

При покупката на имот, консултантът играе изключително важна роля. Той е посредник между двете страни и се стреми към максимална удовлетвореност за клиента. Затова трябва да бъде избран правилно според Вашите очаквания и да ви съпроводи по пътя към мечтания дом.

Top