10/04/2018 Unique Estates Галерия

10 години в Unique Estates - Магдалена Великова

Годишнините припомнят най-хубавите ни спомени. Четирима колеги, с които Unique Estates истински се гордее, празнуват 10 години в компанията ни. Ето техните блиц интервюта за професията, за най-хубавите спомени и за погледа напред. 

Магдалена Великова, Рекламен и бранд мениджър/ Редактор Имоти Unique Estates Media

Най-хубавият ми момент в Unique Estates беше... когато ме отличиха по повод 10-годишнината на компанията и наградата ми беше да се включа в групата за Маями, на конференцията на Luxury Portfolio. За мен това беше признание за годините работа и ме накара да се почувствам наистина оценена.

Ще запомня завинаги... интервюто си за работа преди 10 години. Водеше го Лина Смилева. Накара ме да се почувствам много спокойна. Дотолкова, че накрая на интервюто я попитах - назначена ли съм?

В компанията се научих на... Това ми е първата работа в България, първият трудов договор в живота. В компанията се научих преди всичко на отговорност и търпение. Промених стила си, развих се като личност.

Сложните моменти и напрегнатите ситуации преодолявам... с търпение. Работата на моите колеги е изключително динамична и напрегната. И в стресови ситуации имат нужда от някой до тях, който да ги успокои и да свърши работата. А най-сложните казуси, с най-много напрежение - поемам дълбоко въздух, забавям темпото и започвам малко по малко да отмятам натрупалите се задачи и проблеми.

Избрах тази професия, защото... е много динамична и ти дава начин на живот, който трудно може да откриеш на друго място. Първо, средата ни е изградена от интелигентни хора, с много опит, от който винаги може да се учиш. Офисите ни са вдъхновяващи. Работата е динамична, но и позволява да работиш от всяка точка на света.

От бъдещето очаквам... да продължавам да уча и да се изправям пред нови предизвикателства.

Hа по-младите си колеги пожелавам... да проявят търпение и разбиране, да влагат мисъл и чувства и да не се огъват пред трудностите.

Top