Яна Цачева

Яна Цачева

Консултант

Повече за мен

  • Опит
  • Образование

Кариерата на Яна стартира в сферата на услугите, където в рамките на 7 години развива собствен бизнес. В продължение на четири години тя работи в търговския отдел на голяма инвестиционна компания у нас. След като натрупва опит в сегмента ново строителство и успешно си партнира с колеги от New Estates, Яна се присъединява към екипа в началото на 2023г. 

Професията консултант на недвижими имоти отговаря чудесно на нейния темперамент и желанието ѝ да комуникира с много хора. Яна харесва възможността ежедневно да се среща с различни предизвикателства и се чувства мотивирана да разрешава интересните казуси, с които е свързана работата ѝ. Според нея, за да бъде успешен един консултант на недвижими имоти, той трябва да е комуникативен и да има правилен подход към всяка ситуация. Вярва, че развитите ѝ търговски умения, експертиза и опит ще ѝ помогнат да се доказва като професионалист и занапред.

Свободното си време Яна обича да прекарва със семейството си като пътува. Тя спортува активно, като практикува различни екстремни спортове.

prev slick image
next slick image
prev slick image
next slick image
prev slick image
next slick image

Яна е завършила бакалавърска и магистърска степен „Връзки с обществеността“ от Нов Български Университет в София.

Свържете се с нас

Имате интерес към този имот? Нека ви разкажем повече.

Затвори
Затвори

Заяви безплатна консултация за ипотечен кредит

Крайна сума
credit source logo
Услугите по кредитно консултиране се предоставят от Кредит център ООД – лицензиран кредитен консултант вписан в Регистъра на Българска Народна Банка с номер BCI00002.
Абонамент за списание Unique Estates Life
close
Списанието се издава 3 пъти в годината:
  • Брой Пролет - 31-ви март
  • Брой Лято - 30-ти юни
  • Брой Зима - 10-ти ноември
Цена: 45 BGN