Антонио Банов

Консултант

Образование

  • Бакалавър към Американски университет в Благоевград

Стаж и умения

  • Воден от уменията си да анализира потенциални възможности и постигане на максимална ефективност от ситуацията, Антонио се насочва към търговията като сфера на развитие. Преминал е през стажантска позиция във Фортън в отдел Оценки. Има опит в отдаването под наем и продажбата на семейни имоти. Привлечен от динамиката на работа Антонио се насочва към сферата на недвижимите имоти като поле за професионална реализация.
  • Владее английски и френски език.

Награди

  • Летящ старт 2020

Клиентите за нас

Препоръка от г-жа Албена Димитрова:

"Държа да изкажа моята благодарност към Unique Estates и по-специално на Антонио Банов за ефикасната и много професионално направена продажба на моя апартамент на улица Сан Стефано. Искам да отбележа, че по цялата верига на контактите ми с Вашата агенция, имах само положителен опит, от първото ми позвъняване на посочения в интернет Ваш телефонен номер, както и до самото изповядване и протоколно предаване на имота на новите собственици.

Трябва да отбележа ,че ролята на брокера Ви, Антонио Банов беше ключова! Без неговата динамика, внимание и в същото време неуморимо настояване, може би нямаше да ангажирам продажбата си чрез агенция. В Антонио имаше една неимоверна сила и постоянство, които ме убедиха, че действително това е моят екип за намиране на купувачи, въпреки, че вече бях получила и добри директни оферти.

Тази негова сила и постоянство, но както и неговия специфичен талант на роден брокер, завладяват и овладяват всички препятствия и съмнения. Това е рядкост, млад човек да е толкова на мястото си и да упражнява с такава страст и всеотдайност своята професия.

С моите най-добри пожелания към целия екип на Unique и специални поздравления на Антонио Банов."

Препоръка от Екатерина Теолова:

"Искам да изкажа моите и на роднините ми благодарности към вашия брокер Антонио Банов за изключителната работа по сделката за продажба на имот на Шейново 20.
Въпреки нелеката сделка и огромного количество документи, необходими за осъществяването й, той беше винаги подготвен и точен, всичко беше организирано така, че изискваше минимални усилия от наша страна, за което сме много благодарни. Въпреки бюрокрацията, чакането за получаване на съответните документи и голямото количество допълнителни изясняващи документи, той успя да организира всичко в най-кратки срокове и активно помогна за изваждането на всеки един документ.
Имала съм 5-6 други сделки, но това е единствения брокер на когото мога да кажа: Удоволствие е да се работи с вас!
Хиляди благодарности за перфектно свършената работа от Антонио и вашия екип!"