Issue 02/18

Ако не можете да видите този имейл, кликнете тук/ Click here for English

Имение в етно и арт стил до гр. Велико Търново

 

ИМОТЪТ

Unique Estates има изключителното удоволствие да Ви покаже един романтичен чифлик, създаден за хора, влюбени в природата. Имотът се намира в полите на Стара планинa, на 17 км от град Велико Търновo.

 

РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ

Сутерен - механа, сауна, парна баня, баня с тоалетна, котелно и складово помещение.

Първи етаж - фоайе, просторна дневна с камина, трапезария, кухня, елегантен кабинет, фитнес зала, тоалетна.

Втори етаж - четири луксозно обзаведени спални, всяка от които има собствена баня с тоалетна, гардеробна и тераса с панорамна гледка към планината, стая за персонал с пералня и сушилня.

Трети етаж - покрита зимна градина с канапета и кът за отдих. Гледката е към реката, гората, съседните планински върхове и двора.

 

 
 

Брокер на седмицата

В рубриката всяка седмица ще ви представяме успешните брокери в Unique Estates.

Никога не е просто къща или апартамент.  Винаги е повече от местоположение, повече от улица или гледка. Когато става въпрос за вашия дом, това е мястото, където се завръщате, вашето късче от света. Там, където животът тече, така, както сте мечтали. Домът е огледало на личността и на семейството ви, на чисто човешките ви стремежи.

 

Бъдете абсолютно сигурни, че  ще направим всички усилия да разберем вашите мечти и уникална същност. После ще използваме това знание за да открием дома, който ви описва, подхожда на вашия характер, начин на живот и представи за уют, хармония и топлина.

Грациела Миладинова

Днес ви запознаваме с Грациела Миладинова – партньор и мениджър на екип в Unique Estates. От 2008 година насам, тя има съществен принос за развитието на компанията и отлични постижения в сключването на сделки на високи нива.

 

Виж целия текст ТУК.
 

Научете повече за Грациела ТУК.

 
 
Весела Илиева
Изпълнителен Директор
Бул. П. Евтимий 17, София 1142, България
T: +359 2 819 20 20 | М: + 359 882 600 600
E: office@ues.bg
Съгласно Закона за електронната търговия Ви информираме, че това писмо е непоискано търговско съобщение. Ако не желаете да получавате информация от нас, моля натиснете ТУК . Ако желаете да промените Вашия профил в нашия лист, може да го направите ТУК
           

 

Top