Issue 02/18

Ако не можете да видите този имейл, кликнете тук/ Click here for English

Модерен апартамент за продажба в затворен комплекс

 

ИМОТЪТ

Unique Estates има удоволствието да представи един уникален апартамент с усещане за къща на първи и втори етаж в затворен комплекс.

 

РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ

Просторна дневна с кухненски бокс и трапезария, три спални две бани, санитарен възел за гости.

 

 
 

Брокер на седмицата

В рубриката всяка седмица ще ви представяме успешните брокери в Unique Estates.

Никога не е просто къща или апартамент.  Винаги е повече от местоположение, повече от улица или гледка. Когато става въпрос за вашия дом, това е мястото, където се завръщате, вашето късче от света. Там, където животът тече, така, както сте мечтали. Домът е огледало на личността и на семейството ви, на чисто човешките ви стремежи.

 

Бъдете абсолютно сигурни, че  ще направим всички усилия да разберем вашите мечти и уникална същност. После ще използваме това знание за да открием дома, който ви описва, подхожда на вашия характер, начин на живот и представи за уют, хармония и топлина.

Надежда Захариева

Срещаме ви с Надежда Захариева - мениджър на екип и член на мениджърския съвет в Unique Estates. Надя е сертифициран международен специалист по недвижими имоти CIPS към NAR и споделя че, целият ѝ живот е свързан с тази област. Работила е с много корпоративни и VIP клиенти и дипломатически представителства в България.

Виж целия текст ТУК

Научете повече за Надежда ТУК.

 
 
Весела Илиева
Изпълнителен Директор
Бул. П. Евтимий 17, София 1142, България
T: +359 2 819 20 20 | М: + 359 882 600 600
E: office@ues.bg
Съгласно Закона за електронната търговия Ви информираме, че това писмо е непоискано търговско съобщение. Ако не желаете да получавате информация от нас, моля натиснете ТУК . Ако желаете да промените Вашия профил в нашия лист, може да го направите ТУК
           

 

Top