07/11/2016 Unique Estates Галерия

Welcome на новите колеги

Запознайте се с новите попълнения в екипа на Unique Estates:

Даниела Тонова

Тя е Бакалавър по Международни Икономически Отношения и владее английски и руски език. Работила е за различни компании, разполага с отлични организационни умения и богат опит в сферата на продажбите. Нарича себе си търговец по призвание. Даниела ще бъде част от прекрасния екип на Грациела Миладинова.

Чувства се щастлива в компанията сред новите си колеги и очаква скоро реализирането на много успешни сделки.

Интересите й са свързани с дизайна и всичко красиво. Даниела обича да рисува, но истинската й страст са автомобилите, високите скорости и конната езда.

 

Мая Христова

Лъчезарна и позитивна, включва се в екипа на Красимира Николова. Тя е магистър по икономика, говори руски и английски език и има чудесни комуникационни и презентационни умения. В работата си за различни компании у нас и в чужбина, Мая изгражда богат опит в сферата на авиационната индустрия, маркетинга и продажбите.

Тя е комуникативна и работи чудесно в екип. Чувства се прекрасно сред новите си колеги в семейството на Unique Estates и благодари за гласуваното й доверие и топло отношение.

Мая е естет и ценител на изкуството. Обича да пътува. В свободното си време рисува, чете и слуша оперна музика. Привърженик е на здравословния начин на живот, като денят й винаги започва с йога, пилатес или джогинг сред природата.

 

Анна Тонова

Опитът на Анна в сферата на недвижимите имоти стартира в „ОМАКС ГРУП” ООД – Строително-инвестиционна компания  на позиция Мениджър Маркетинг и Продажби, където е отговаряла за управлението на проекти – подготовка и участие в тръжни процедури, изготвяне на маркетингови проучвания, подготовка и управление на договори с подизпълнители. Поддържала е комуникацията с чуждестранни компании за недвижими имоти,  сътрудничество, преговори и договори с цел повишаване на продажбите. За кратко е работила в  П.Данос България – в сътрудничество с BNP Paribas Real Estate на позиция Търговски Мениджър. Анна продължава кариерното си развитие в Райфайзен имоти и Райфайзен банк. Отговорностите й са били свързани с предоговаряне на договорите за наем на РББ с цел оптимизация на разходите, като активно е водила преговори с Наемодателите. Следяла е  пазара на недвижими имоти и е предлагала подходящи обекти за нови помещения за наем за нуждите на компанията.

 

Стефан Димитров

Той е натрупал над 20 години професионален опит на позиции свързани с продажбите, маркетинга и развитието на компании в сферата на корпоративните услуги, медиите, информационните технологии и недвижимите имоти. Стефан има задълбочени познания в областта на обслужване на клиенти, предоставяне на качествени посреднически услуги при сделки с недвижими имоти, защитавайки интересите на клиентите и спазвайки принципите на лоялност, коректност и етика. На позиция партньор във фирма Норман Консултанти по недвижими имоти е отговарял за всички дейности на компанията включително разработване на база на ключови клиенти, мониторинг на финансовите резултати, изготвяне на годишните бюджети и привличането на специалисти.

Top