07/06/2021 Unique Estates Галерия

Лятото в Secret Gardens

Пренесете природата и слънчевите лъчи там, където ще бъде новият Ви дом. Заповядайте на Седмица на отворените врати и лична презентация на един прекрасен комплекс в най-желаната част на София!

Събитието ще се състои съгласно всички мерки за безопасност.

Очакваме ви:
Дата: 21-25 юни, 2021 г. /от 11:00 до 15:00 часа/
Локация: София, Лозенец
Телефон за записване: 0882 300 628

Secret Gardens e проект, който се отличава с редица съвременни решения и идеи. Новостроящият се комплекс е създаден, за да запази най-добрите традиции в аристократичната архитектура на столицата. Намира в един от най-предпочитаните за живеене райони в града – Лозенец.
Отличителната характеристика на комплекса са разкошните градини, които създават усещане за простор и непреходност във времето
В завършването на сградата се използват модерни технологии и материали от най-високо качество, които са издръжливи на атмосферни влияния и едновременно с това носят необходимия уют за една релаксираща обстановка. 
Наред с многото предимства, жилищата са светли и просторни, с пленяващ изглед към планината. И ако трябва да се обобщи симбиозата между последните иновации и безкомпромисния лукс, то това е - домът, който заслужавате.

За информация: 0882300628
Очакваме ви!

Top