21/12/2020 Лора Петрова Галерия

Антонио Банов: равносметката за 2020

Антонио Банов е част от търговския екип на Unique Estates от октомври 2019 г. Благодарение на амбициозността и упоритостта си, той се нарежда сред успешните млади професионалисти в компанията. Индивидуалният му подход в работата с всеки клиент го прави препоръчван брокер, с високо оценени търговски и комуникативни умения. Ето какво разказва той за кариерния път дотук.

Как реши да се заемеш с предизвикателството "Брокер на недвижими имоти"?

Първото начинание, с което се захванвах след завършването на гимназията, беше с недвижими имоти. Хареса ми динамиката и запознаството с много различни хора, което точно пасва на моя характер. И така до ден днешен. Обичам своята работа и я работя с голямо удоволствие.

Кои твои качества определяш като най-силни и смяташ, че ти помагат в професията? 

Според мен, всеки един от моите колеги има личен подход към клиентите и печели доверието им по различен начин. Аз подхождам с точност, лоялност и оптимизъм, което превръща отношенията ми с клиентите в по-лични и приятелски. Комуникацията ни остава дълготрайна във времето и с повечето от моите клиенти си ставаме близки.

Какво те мотивира и вдъхновява в личен и професионален план?

В личен план ме вдъхновява моето семейство и близките хора около мен, които винаги ме подкрепят. В професионален план ме мотивира резултатът от добре свършената работа и удовлетворението на моите клиенти. Това е любимата ми и специална част от брокерската професия - да видя радостта и усмивките на клиентите ми, които са сигурен знак за моя успех.

Какво, според твоите наблюдения, прави един имот истински дом?

Хората в него. Колкото и голям двор да има една къща, колкото и красиви гледки да се разкриват от върха на луксозен пентхаус - това, което прави имотът истински дом, са хората, които му придават живот и смисъл. Там споделят радостите и тревогите си, мечтаят и правят планове за утрешния ден. Домът е мястото на спокойствие, топлина и уют с любимите.

Каква е равносметката ти за тази година? Какви са следващите ти цели?

Тази година беше много динамична и различна предвид епидемиологичната обстановка в страната. Хората станаха по-предпазливи във всяко едно отношение, заради липсата на яснота за бъдещето. Аз съм доволен от професионалните си постижения тази нелека година и най-важното е, че успях да се опазя здрав. За следващата година целите ми са да продължавам да надграждам уменията си и да надмина постигнатото дотук. Дано 2021 да бъде здрава и благополучна за всички ни! 

Top