17/11/2020 Unique Estates Галерия

Ден на отворените врати - ексклузивна къща в Бояна за продажба

Заповядайте да разгледате една изключителна къща с престижен адрес в столицата! Консултантите на Unique Estates ще ви разведат из имота, който може да стане Вашия нов дом! 

Събитието ще се състои съгласно всички мерки за безопасност.

Очакваме ви:
Ден: 28-ми ноември, събота, 2020 г.
Час: от 11:00 до 15:00 часа
Адрес: гр. София, Бояна, ул. Дъбова гора № 5

КЪЩАТА

Този прекрасен имот съчетава в себе си съвременните решения в строителството и архитектурата, с отлични дадености на терена. Къщата се намира в елитната част на квартал Бояна, в съседство красиви еднофамилни къщи. Имотът е с уникален модернистичен дизайн, който същевременно е изключително функционален. Всяко едно помещение има максимален приток на дневна светлина, с предимно южно изложение. Използвани са материали и технологии от най-висок клас, с луксозен завършек.
Къщата разполага с място за фитнес и СПА зона с джакузи. Имотът има вътрешен асансьор. който минава през всички етажи. В имота още има изцяло подово отопление, дъбов паркет, озеленен двор с барбекю зона, автоматична система за поливане и двоен гараж с три външни паркоместа.
Този безупречен имот предоставя най - добрата възможна среда за живот на собствениците му с перфектна инфраструктора и лесен достъп до централните зони на града.

Вижте повече за имота ТУК.

За информация относно събитието: 0882300628

Top