18/11/2020 Лора Петрова Галерия

Бистра Георгакиева за успехите до днес

Бистра Георгакиева се присъединява към компанията през 2018 година. Благодарение на стремежа си за усъвършенстване и подобряване на търговските си умения, тя има редица доволни и лоялни клиенти. Откакто работи в Unique Estates, има осъществени десетки сделки за наем и продажба. През годините е награждавана за Брокерски дебют, Консултант с най-голям ръст в оборота и Най-голям брой сделки. Ето какво споделя тя за успеха дотук.

Как ти помагат колегите и с какво е полезен мениджърът ти Галина Грудова?

Колективът е в основата на развитието на компанията и професионалното изграждане и растеж на всеки един от нас. Мениджърът е нашето вдъхновение и мотиватор. Нейната всеотдайност към екипа и любов към професията ни дава опора и амбиция за усъвършенстване и стремеж към по-добри резултати. 

Как започва денят ти?

С кафе и преглед на приоритетите за деня. Аз съм организирана и обичам да върша нещата по план - така съм сигурна, че времето ми е правилно оползотворено. 

Какво прави твоята професия интересна?

Предизвикателството да постигнеш хармония с клиента и удволетворението да намериш неговия желан дом. Тогава брокерът се чувства истински успял и значим.

Какво прави един имот истински дом?

Щастливите хора в него. 

Как успяваш да поддържаш дълготрайни отношения с клиентите си?

Старая се да проявявам индивидуално отношение и подход към всеки един от тях. Хората са различни и имат разнообразни изисквания към мястото, което обитават. Моята роля е да вникна в желанията и разбиранията им и да им осигуря дома, който наистина им подхожда и ги кара да се чувстват спокойни и защитени.

Top