03/11/2020 Unique Estates Галерия

Open House Weekend

Запазете следващия уикенд и заповядайте на Дни на отворените врати, на които можете да разгледате две модерни къщи в Бояна, както и луксозен апартамент в Докторска градина. Консултантите на Unique Estates ще ви очакват!

Очакваме ви:
7-ми ноември, събота, 2020 г., от 11:00 до 15:00 часа, Бояна, ул. Зелен парк №7

КЪЩИТЕ

Къщите са модерни и просторни, завършени до Акт 15. Намират се в най-слънчевата част на квартал Бояна и са част от затворен комплекс с 12 еднофамилни къщи, предназначени за хора с високи изисквания към качеството. Комплексът е заобиколен от паркова среда и от него се разкриват панорамни гледки към Витоша и София. Издигнат над шума на града, проектът представлява перфектна комбинация от безкомпромисна инфраструктура включваща канализация, природен газ, чист въздух, връзка с природата, сигурност и възможност за отдих. Достъпът се осъществява посредством частен път и бариера.

Вижте повече за имотите ТУК.

Очакваме ви:
8-ми ноември, неделя, 2020 г., от 11:00 до 17:00 часа, Докторска градина, ул. Проф. Асен Златаров № 22 вх. А

АПАРТАМЕНТЪТ

Апартаментът е чисто ново обзаведен по дизайнерски проект и се намира в сграда с асансьор и перфектни общи части. Имотът е завършен с висококачествени, естествени материали с внимание към всеки детайл. Кухнята е оборудвана с реномирани марки електоуреди. Разполага с прекрасна тераса към вътрешен двор, който е красиво озеленен и поддържан. Към жилището се предлагат гараж и мазе. 

Вижте повече за имота ТУК.

За информация относно събитията: 0882300628

Top