17/07/2020 Unique Estates Галерия

80 Тинтява

“Домовете, както и хората, имат душа и лице …”, казва Александър Дюма в някой от онези прекрасни дни, изживени във френската столица Париж. Докато се наслаждава на един живот, обгърнат в мистерии и легенди, посветен не само на писането, но и на щастието, бурните страсти и незапомнените, поради своя брой, любови. Домът, продължава Дюма, отразява вътрешната същност на човека. Неговите навици, копнежи, страсти. Неговите търсения, постижения и споделяния. Неговата амбиция.

Домът днес е изборът на нова опорна точка за пост-Covid човека, принадлежащ на големия град, който търси комфорта на изисканото си убежище отвъд динамиката на деня. Домът на успешните, модерните, взискателните, предприемчивите - 80Тинтява, сградата на Green Life в столичния квартал Изгрев, превърнал се още преди десетилетия в символ на престиж. Когато вписват сградата в контекста на района, създателите ѝ не само не държат да вървят в крак с наличното. Те създават проект на бъдещето като трансформират достъпното, раждат нова среда и привличат онези хора, които да ѝ вдъхнат истински живот.

Дом в 80Тинтява днес избират модерните, за които визията има значение. Онези, които откриват в изчистените линии хармония, а в богатите елементи - почерк. Онези, които се вглеждат в детайлите, защото знаят, че всеки акцент е и знак за принадлежност към определена общност, мястото в която трябва да се заслужи. Хората, които със замах покоряват следващото ниво, и онези, които упорито се фокусират върху целта. Които не се страхуват нито от парти с непознати, нито от съзнателната изолация зад личните си стени. На 80Тинтява могат да го правят с поглед към градската среда или планината, без дори да усещат ясно границата между жилището си и околните пространства, благодарение на панорамните прозорци и перфектното вътрешно разпределение на луксозните апартаменти.

80Тинтява е новият адрес на успеха. Тук предприемчивите срещат добрите решения, прецизната работа и правилно оценените възможности, които заедно формират всички условия за дългосрочен ръст на стойността на инвестицията. Проектът посреща търсенето на консервативните - локация, локация, локация, но и ключовото изискване на новите поколения - усещане за стил и среда, която отговаря на техния ритъм на живот.

Всеки, който избере своя нов дом в 80Тинтява, избира перспектива. И получава всичко, което модерното градско жилище трябва да предложи на обитателите си, за да бъдат уверени и удовлетворени. Парк за сутрешен джогинг, търговски комплекс, социална инфраструктура, СПА и фитнес център, бърз и удобен достъп до центъра на града и ключовите бизнес зони в столицата. Без значение от това какъв е личният ви социален ритъм, 80Тинтява ще ви предложи комфорта и спокойствието на истински дом.

За иновативните, авангардните и екстравагантните. Това е проект, в който различните съжителстват в симбиоза, вдъхновени и окрилени да проявяват себе си, с което формират неповторимите за комплекса “душа и лице”.

Вижте повече на: http://80tintyava.bg/

Top