12/08/2020 Unique Estates Галерия

Martineli представя RIMADESIO

Перфектната плъзгаща врата

Лекота, прозрачност, способност за разделяне и обединяване наведнъж. Интерпретация на плъзгаща врата с акцент върху чисти геометрични линии. Вратите на Rimadesio са едно намигване, препратка към Далечния изток, напомнящи за преградните стени - паравани, които традиционно се намират в японския дом. Със своя изискан стил те придават светло и просторно усещане на всяко помещение и стават съществена част от декора, независимо дали се използват в дневната или спалнята.

В този проект на Rimadesio, панелите винаги се изработват по поръчка, с ултра-тънка алуминиева конструкционна рамка, която служи и за подчертаване на изтънчените естетически качества на стъклата Rimadesio. Системата е оборудвана с патентовани иновативни технически решения, които гарантират максимална свобода на проектиране, лесна инсталация и изключителна надеждност през годините. Възможни са разнообразни комбинации с покритията от стъкло Rimadesio и алуминия от конструктивните елементи, които се предлагат с фурнир от орех или термообработен дъб.

Представяме ви перфектната плъзгаща врата, която съчетава съвременни технически и функционални характеристики с оригинален и силно изразен дизайн.

www.martineli.com

Вижте текста в дигиталния брой на списанието ТУК.

Top