19/03/2020 Unique Estates Галерия

Какво да правим по време на карантина

Скъпи клиенти,

Настоящата ситуация несъмнено се оказва предизвикателен период за всички нас. Сега е времето да организираме мислите си, да обмислим следващите си действия и да вземем рационални и информирани решения. Ние от Unique Estates се отнасяме с грижа към Вас и ви предлагаме няколко интересни предложения, с които да запълните дните си:

Използвайте времето, което прекарвате у дома, за да разгледате подробно нашите оферти на www.UES.bg. Портфолиото ни е разделено в селекции, които представят различните типове имоти. Можете да избирате между уникални и престижни градски и извънградски апартаменти и къщи, прекрасни имения, имоти за почивка според Вашия начин на живот, както и емблематични имоти в Стара София.
                      

Свържете се с Вашия личен консултант. Обсъдете с него пазарната ситуация и как да се адаптирате ефективно към нея. Той ще отговори на всички Ваши въпроси и откровено и заедно ще помислите как да работите във Ваша полза. Вашият консултант е доверен партньор и в динамични ситуации като тази, може да Ви посъвества как да постъпите рационално спрямо имотния пазар.

  

Сега е подходящ момент да се възползвате от предимствата на мобилната ни апликация Unique Estates - Luxury Homes. Направете следващата стъпка в търсенето на мечтания от Вас дом с новия мобилен портал на Unique Estates. Бързо и лесно ще откриете предложения, съобразени с Вашите параметри, ще научите за имоти с нови цени, ще избирате и споделяте любими оферти. За iOS изтеглете от ТУК, а за Android - от ТУК.

 

В момента имате повече време да разгледате новите тенденции в интериора и да почерпите вдъхновение за обзавеждане и декориране на Вашето жилище. Посетете нашия блог и се доверете на съвети от експерти в областта на дизайна. 

 

Екипът на Unique Estates ще Ви съдейства посредством e-mail, телефон и всички дигитални канали - Facebook, Instagram, LinkedIn. Преразгледайте спокойно бюджета и активите си за предстоящия период. Unique Estates може да Ви съдейства с консултация от финансист и юрист, които да Ви помогнат да вземете правилните решения.

  

В уюта на собствения си дом, вече ще можете да разглеждате и видео разходки от имот, към който проявявате интерес. Ще имате време да обмислите решението си, без да бързате, да разглеждате няколко пъти детайли, които имат значение за Вас и да не се притеснявате от излишни въпроси и коментари.

Консултантите на Unique Estates са на разположение, за да Ви предоставят най-актуалната експертиза. Не се колебайте да ни потърсите и да получите от нас анализ на пазара, с който да се ориентирате в настоящата ситуация, да приемете съвети и оценка от професионалисти, които ще Ви помогнат да вземете информирано решение в тази динамична среда. 

Top