26/02/2020 Ралица Стоянова Галерия

Консултантите на Unique Estates - Теодора Биволарска

Теодора Биволарска работи в сферата на недвижимите имоти от 12 години, две от които са на мениджърска позиция. Присъединява се към екипа на Unique Estates в края на 2010 г. и още на втората година става „Консултант на годината с най-голям оборот”. Богатият опит, който е натрупала в работата си за различни компании, включително и международни, ѝ дава всеобхватен поглед и дълбоки познания за пазара на недвижими имоти. Носител е на отличията “Партньор на годината”, “Консултант с най- голям оборот”, “Брокер с най-голям брой сделки”, както и “Служител на годината на холдинга AG Capital”. Теодора Биволарска изпраща една изключително успешна година. През 2019 г. тя, едно с Мариана Тальокова, сключва най-голямата сделка в историята на Unique Estates.

Какво в професията на брокер на луксозни имоти Ви харесва най-много?

Динамиката, разнообразието и предизвикателството да подхождам индивидуално и детайлно към всеки един клиент. Възможността да отговоря на специфичните нужди на нашите специални клиенти ме прави щастлива. Благодарна съм на всяка една личност, с която общувам, защото научавам много нови неща. Удовлетворението от радостта в очите на клиентите ме зарежда най-много. С повечето оставаме истински приятели и това е безценно.

Какво прави един брокер на недвижими имоти наистина успешен, според Вас?

За да посрещнем нуждите на нашите наистина специални клиенти, са необходими активен и бърз ум, адекватност, обективност, изключителни професионални умения и знания от различни сфери. Лично моята дарба е, че съм винаги обективна и искрена. Това най-много се цени.

Какво за Вас е Unique Estates?

Вече повече от 10 години работя в  Unique Estates. Фирмата и колегите ми станаха истинско семейство. Обичам ги! Благодаря за търпението, признанието и доверието на Весела Илиева, Светослава Георгиева и Галя Грудова. Те ме научиха на много неща и ще съм им признателна винаги, с цялото си сърце. Факт е, че истински професионалисти като тях изведоха и поставиха компанията ни на световно ниво. Като част от Luxury Portfolio International имах възможността да участвам в конференция на изпълнителните директори на 500-те най-луксозни агенции по света и да се уверя, че нашата компания не само че не отстъпва с нищо пред тях, но дори и ги задминава в някои отношения.

Какво е лукс в днешно време?

Луксът е признанието, че си успял. Няма нищо по-удовлетворяващо от фините  линии, миризмата и допирът на една нова луксозна вещ или дом, съчетана с най-новите и иновативни технологии, които допринасят за комфорта и удобството във всекидневния живот.

Какво прави един имот истински дом?

Отношението към него. Любовта и щастието, които „живеят“ там.

Кои са нещата от собствения Ви дом, към които изпитвате особен сантимент?

Имам хоби да събирам магнитчета и към тях имам най-голям сантимент, защото всяко едно е мил спомен за мен.

Ако имате на разположение един свободен месец, как бихте го прекарали?

Да пътувам и опознавам нови места, държави и култури е истинско удоволствие за мен. Все още не съм била в Централна и Южна Америка. С удоволствие бих направила един круиз за месец в Карибския басейн.

Каква музика и какви книги предпочитате?

Слушам всякакъв стил музика. През различните периоди от живота ми съм била пристрастена към рок, джаз, диско, поп, електронна музика. Сега просто се наслаждавам. Чета всякакъв тип книги, сред които и много специализирана литература. Като цяло съм любопитна личност. През последните години много се интересувам от космология.

Кои са любимите Ви места в града?

През уикендите обожавам да съм сред природата. Тя ме зарежда изключително много. Иначе ми харесват неангажиращите и непретенциозни after work барове, а вечер обичам да се веселя с приятели в актуалните нощни клубове.

Ако Ви гостуваме днес, какво бихте ни приготвили в собствената си кухня?

Коктейл със сладки приказки.

Пътувате ли често и кое е любимото Ви място по света?

Винаги когато имам време обикалям по света. Засега любимата ми държава остава Тайланд. Отношението, усмивките и положителната емоция, които излъчват хората там, са неповторими.

Top