22/01/2020 Unique Estates Галерия

BRING IT HOME

Внесете Matrix Fitness най-бързо развиващия се бранд за професионално фитнес оборудване и неговите технологии, иновации и лукс в уюта на вашия дом.

В края на миналата година, ние от Johnson Health Tech, и нашата марка Matrix Fitness, открихме свой шоурум в България. Като глобална компания, JHT имаме пряко присъствие с изцяло притежавани дъщерни дружества в 26 държави и над 60 дистрибутори по целия свят. Освен това, с повече от 300 магазина за фитнес оборудване по цял свят, JHT сме най-големият доставчик на фитнес оборудване в продажбите на дребно. Продуктите ни са доказали своята иновативност, качество и издръжливост, и като производител залагаме на много добро съотношение цена-качество, следпродажбено обслужване и сервиз.

Шоурумът се намира на бул. България 88 в гр. София и в него, освен избрани продукти на Matrix Fitness, можете да разгледате и изпробвате продукти на останалите брандове на Johnson Health Tech Vision и Horizon, фитнес аксесоари Ziva, както и премиум оборудване NOHrD, ръчно изработено от висококачествени дърво и естествена кожа.

Избирайки Matrix Fitness, вие получавате повече от просто най-доброто фитнес оборудване в света. Вие се сдобивате с партньор, който ще бъде до вас от планирането на пространството във вашия дом и всеки следващ ден.

www.matrixfitness.bg

НОВО

Брандът NOHrD настоява за репутация за устойчивост, дизайн и отлично качество, със своят постоянен фокус върху селекция от естествени и издръжливи материали. Комбинацията от класическа ръчна изработка и прецизна машинна обработка осигурява постоянно качество и прогрес. За нас е от изключително значение уважението към околната среда, и за това обработваме кората и дървото напълно, без остатъчни продукти.

В NOHrD ние произвеждаме нашите продукти единствено от висококачествен дървен материал, ексклузивно селектиран от гори в САЩ и Германия. Кожата, която използваме също е с най-високо качество, ръчно обработена, с гарантиран произход от Германия.

София, бул. България 88, тел: 02 840 6808

Top