14/01/2020 Unique Estates Галерия

Дайнърс клуб България – клубът на добрия вкус

Всички познаваме предимствата на кредитната карта. Тя ни дава сигурност, удобство при пътуване и резервации, разполагаеми средства за желаните от нас покупки и още много улеснения. Днес тя е неизменна част от финансовия ни свят.

Но замисляли ли сте се някога откъде започва историята на кредитните карти?

Едва ли сте предполагали, че всичко започва от една бизнес вечеря и забравен портфейл. Именно това се случва с Франк МакНамара през 1949 г. В нюйоркския ресторант Majors Cabin Grill той установява, че е забравил портфейла си и гарантира плащането с подпис върху салфетка. Така е осъществено първото безналично плащане в света.

Година по-късно се появява и първата кредитна карта с логото на Diners Club International.

Днес същото име - Diners Club®, помага на милиони хора по света да осъществяват мечтите си и своите бизнес планове.

България е една от страните, в които американската компания Diners Club International присъства. Дайнърс клуб България развива своята дейност у нас от 1996 г.

През 2018 г. българското звено бе удостоено с престижното отличие за най-добър малък франчайз за 2018 г. от DISCOVER Global Network. Наградата е признание за екипа на Дайнърс клуб България за постигнатите високи резултати през 2018 г. и най-вече успехите в развитието на кредитни карти Diners Club на територията на страната, и реализираните иновации. Ключовият проект, който Дайнърс клуб България лансира успешно през 2018 г., е иновативната кредитна co-badge карта Evolve - продукт от ново поколение, който съчетава в себе си най-добрите възможности, предлагани от двата световни бранда - Diners Club International и Mastercard®.

Много повече от кредитна карта

В България Diners club предлага не просто кредитни карти. Към продукта „кредитна карта“ компанията осигурява на своите клиенти много допълнителни привилегии, отстъпки и участие в лоялна програма, гарантираща специални отстъпки, клубни събития и услуги единствено за тях. Кредитната карта Diners club има висока добавена стойност за своя притежател.

Ексклузивната програма за достъп до над 850 VIP летищни салона по целия свят и услугата Mastercard Fast Track и безплатния достъп до 6.5 млн. wi-fi точки правят личните и бизнес пътувания много по-приятни. Безплатните Concierge услуги са на разположение на клиентите денонощно, за да отговорят и на най-смелите им желания. Картите Evolve се издават с безплатна застраховка „Пътуване в чужбина“ и допълнителна застраховка „Рак на гърдата“ за карти First Lady Evolve. Потребителите получават още: автоматично участие в Cashback програмата, безлихвен гратисен период до 45 дни, плащане без такса при търговци и в чужбина, както и още много други предимства.

Клубната принадлежност

Да бъдеш част от клуба е въпрос не само на престиж, привилегия и лукс. Дайнърс клуб България е затвърдил своето има като синоним на качество, надеждност и ексклузивни предимства за своите членове. Неповторимото потребителско изживяване е гарантирано от гъвкавата политика на компанията и непрекъснатото надграждане на допълнителните услуги за потребителите.

Какво ново?

От екипа на Дайнърс клуб България споделят, че работят активно по много нови проекти, с които ще изненадат клиентите си още в близките месеци. Основните, от които, са свързани с пълната дигитализация на всички услуги и продукти, предлагани от Diners. Освен в технологичните иновации, усилията им са насочени и към непрекъснато надграждане на портфолиото от продукти, услуги и допълнителни предимства за потребителите, така че да направят потребителското им изживяване още по-добро.

Top