06/11/2019 Силвана Василева Галерия

Весела Илиева сред финалистите на заключителната церемония нa конкурса Мениджър на годината 2019

Името на новия носител на титлата в единствения по рода си конкурс за висши мениджърски постижения бе обявено на бляскава гала церемония, която се състоя на 4 Ноември в сградата на Софийската опера и балет. Посрещнат с аплодисменти от препълнената зала, президентът на България, Румен Радев отвори плика с името на най-добрия мениджър в страната за тази година.

За втори път в 12-годишната история на конкурса и в годината, в която за първи съотношението жени-мъже е напълно изравнено във финалната десетка, жена печели титлата „Мениджър на годината“. Светла Несторова, главен изпълнителен директор и председател на управителния съвет на ЗЕАД „БУЛСТРАД ЖИВОТ ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП“ вдигна кристалната статуетка на победителя от сцената на Софийската опера и балет. Досега титлата е печелена само веднъж от жена – Виолина Маринова, председател на Управителния съвет и главен изпълнителен директор на Банка ДСК, стана „Мениджър на годината“ през 2013 г.

“Имаме нужда от личности, които могат да превръщат информацията в знания, а знанията в мъдрост. Мениджърите в тази зала са именно такива личности. Ние, като нация, имаме нужда от вас, защото вдъхновявате и развивате най-големия национален капитал – младото поколение,” заяви държавният глава преди да връчи кристалната статуетка на победителя.

Весела Илиева, Управляващ партньор на Unique Estates и член на Борда на директорите на AG Capital, заедно с десетимата финалисти в надпреварата, бе отличена със специална грамота за висши постижения в мениджмънта, връчена от също толкова успешни бизнес ръководители и публични личности по време на изисканата церемония.

„Всички вие, уважаеми участници и финалисти, сте онази част от елита на обществото, която има куража да вярва и да превръща вярата и мечтите си в нашето по-добро утре! “, обобщи от сцената идейният вдъхновител на събитието и издател на сп. „Мениджър”, Васил Мирчев.


 

Top