14/08/2019 Силвана Василева Галерия

Консултантите на Unique Estates - Анна Тонова

Анна Тонова е част от екипа на Unique Estates от малко повече от две години. За този кратък период на работа в компанията, тя успя да получи признанието и доверието, както на своите клиенти, така и на ръководството и хората, с които работи.

На тазгодишната церемония по награждаване на компанията тя бе сред консултантите, които излизаха най-често на сцената. Заедно с Даниела Тонова, Анна получи наградите за „Най-голям приход от сделка за 2018 г.” и трето място в категорията „Сделка на годината“. Сред постиженията ѝ бяха още: второ място в категорията „Консултант с най-голям оборот“ и „Специална награда за сътрудничество с Кредит Център“. Анна бе наградена и с ваучер за участие в Leading RE Global Symposium 2019, което ѝ дава шанса да участва в срещата с партньорите на компанията от Luxury Portfolio International, която ще се проведе в Атина в края на годината.

Какво в професията на брокер на луксозни имоти ви харесва най-много?

Ценя много възможността да се срещам с нови и интересни хора, и да представям тези изключително луксозни имоти, с които работим. Клиентите в този висок сегмент са наистина специални като личности и общуване. Харесва ми предизвикателството да удовлетворявам техните изисквания и да намирам на пазара именно това, от което имат нужда.

Какво прави един брокер на недвижими имоти наистина успешен?

Любовта и отдадеността в работата, енергията и страстта, с която подхождаш към всичко. Важни са, разбира се, личностните и търговски качества. За да бъде успешен в работата си, един брокер трябва да бъде изключително активен, да поема инициатива в намирането на правилния имот и да бъде на разположение на нуждите на клиентите си по всяко време. Много ме зарежда чувството на удовлетвореност, когато намеря мечтания имот за своите клиенти.

Какво е за вас Unique Estates? 

Обичам работата си и се гордея от факта, че работя в екип от професионалисти, за компания, която е част от утвърдени и престижни структури като AG Capital и международната мрежа Luxury Portfolio International. В Unique Estates се чувствам истински на мястото си.

Какво е „лукс“  в днешно време?

Луксът свързвам с комфорта в пространствата, които обитаваме и самия начин на живот. В това включвам добре проектирания интериор, използването на високи технологии за „умно“ управление на имота. Днес, при недвижимите имоти са важни също параметри като устойчивост и енергоефективност за да бъдат в луксозния сегмент.

Какво прави един имот истински дом?

Хората, които го обитават!

Кои са нещата от собствения ви дом, към които изпитвате особен сантимент?

Това са снимки на семейството и дъщеря ми.

Ако имате на разположение един цял свободен месец, как бихте го прекарали?

Бих пътувала по света с дъщеря ми и семейството.

Каква музика и книги предпочитате?

Слушам радио “Нова”, когато съм в движение. Не мога да се похваля с много прочетени книги напоследък, но харесвам класиката.

Кои са любимите ви места в града?

Обичам София и смятам, че имаме клубове в града, които са на световно ниво. Що се отнася до ресторантите, които харесвам – това са обикновено места с традиционна българска или италианска кухня.

Ако ви гостуваме днес, какво бихте ни приготвили в собствената си кухня?

Смятам себе си за страхотен кулинар. Обичам традиционната българска кухня и бих ви приготвила баница, сърми или пълнени чушки.

Пътувате ли често и къде е любимото ви място по света?

Дъщеря ми пътува и аз след нея. Барселона за сега ми е фаворит, но има още доста места, които искам да посетя.

Top