16/07/2019 Силвана Василева Галерия

Марина Людмилова – за стремежа към развитие и професионални успехи

Марина Людмилова е старши консултант в Unique Estates. Тя е част от екипа на компанията от 2014 година насам. Марина е с дългогодишен опит в банковата и застрахователната сфера. През годините е награждавана многократно за постиженията и високите резултати в работата си. Сред последните отличия, които получава са: „Сделка на годината за 2016г. “, трето място в категория “Консултант с най-голям оборот за 2018г.“ и приза „Customer Champion за 2018г.“- награда, която се връчва на консултантите с най-голям брой доволни клиенти, обслужени в компанията.

Марина е сред хората, които не спират да инвестират в образованието и професионалните си умения. Срещаме се с нея, за да ни разкаже за една интересна магистърска програма, която завършва във Варненския свободен университет съвсем скоро, както и за професионалните си плановете занапред.

Това е втората магистърска степен, която получаваш, Марина. Разкажи ни повече за тази програма.

Магистърската програма „Предприемачество“ във Варненския свободен университет се реализира в партньорство с Фондация "Български център по предприемачество“ и Фондация "ИнтерКултура“ на американския финансов консултант и инвестиционен мениджър Лари Бийл. Имах удоволствието да бъда сред 30-те избрани стипендианти по тази програма, сред 150 кандидати. Обучението беше изцяло на английски език, като лекторите бяха ментори и предприемачи от Силициевата долина в САЩ. За мен бе чест именно Дафина Тончева – единствената жена предприемач, която е партньор в един от най-големите инвестиционни фондове в Силициевата долина - USVP, да бъде мой ментор.

Какво ти даде това обучение ?

Останах истински очарована от този университет, както от мястото, така и от професионализма и подхода към студентите. Тръгнах си от там с много полезни контакти и изключително интересни неща, които научих в общуването си с хора от различни сфери на икономиката, както от България, така и от чужбина. Обменяхме опит и идеи и се обогатявахме взаимно в това интерактивно обучение. Това несъмнено се отразява добре на работата ми, тъй като надгради професионалните ми знания и умения и ме мотивира да се развивам и занапред.

Какво още планираш в професионалния си път?

Щастлива съм да работя за компания като Unique Estates. Екипът ни е наистина специален със селекцията си от интересни и стойностни хора, които работят тук. Чувствам се точно на мястото си и възнамерявам да отдам цялата си енергия и любов в това, което правя и занапред.

От скоро компанията осигури човек на позицията Търговски асистент, който да ми помага в още по-доброто обслужване на моите клиенти. Това е висока оценка за работата ми и аз благодаря за гласуваното доверие. Стремежът ми за развитие е допълнен и от желанието ми да предавам опита и познанията си в областта на продажбите и работата с клиенти в сегмента на луксозните недвижими имоти. Не е случайно, че тази година бях отличена като консултанта с най-голям брой доволни клиенти и аз съм горда от тази положителна обратна връзка за усилията и енергията, които влагам в работата си. Това ме мотивира да продължавам да се развивам и надграждам като професионалист. Вече обмислям следващото предизвикателство и търся други програми и обучения, които да запиша.

Top