08/05/2019 Unique Estates Галерия

Защита в четири сезона

Sun Protection e oфициален представител на Pratic, Италия – водещ европейски производител на перголи, тенти и сенници с гарантирано качество и произход.

Биоклиматичните перголи с алуминиева конструкция и подвижни ламели осигуряват ефективна вентилация и регулиране на слънчевата светлина. Те създават комфорт при всички условия, за да се наслаждавате пълноценно на вашите открити пространства. Подходящи са както за горещите летни дни, така и за зимата. Издържат на слънце, дъжд, вятър и сняг.

Класическите перголи са създадени за всички, които обичат класически линии в комбинация с предимствата на устойчиви материали, усърдно проектирани до най-малките подробности. Конструкцията е изработена изцяло от алуминий и неръждаема стомана и е покрита с високоустойчив, водонепромокаем и негорим PVC Blockout плат. Допълнително удобство е изцяло автоматизираното им управление.

Има възможност за създаване на по-специална атмосфера с вграждането на LED осветление или малки лунички, затваряне със стъклена плъзгаща система и вграждане на ветрозащити Raso.

За контакти:

www.sunprotection.bg

тел: 0879 20 16 16

Top