27/02/2019 Силвана Василева Галерия

Красимира Николова с две от най-важните награди за годината

Красимира Николова – Партньор и Мениджър екип в Unique Estates се занимава професионално с недвижими имоти от дванадесет години. Във времето е получавала множество награди за високите си постижения в работата, както и десетки препоръки от доволни клиенти. Тази година Красимира успя да спечели две от най-важните отличия на церемонията по награждаване на Unique Estates. С високите си финансови резултати и преизпълнени бюджети за годината, тя стана „Партньор на годината“, а екипът, който ръководи – „Екип на 2018“.

„Трудно е да се спечели първото място в тези две категории, особено когато в компанията работят толкова амбициозни и мотивирани професионалисти с опит,“ споделя Красимира.

Щастлива е да работи с хора като Илияна Барлиева, Марина Людмилова, Марина Йолова, Иван Тонев, Бистра Харизанова, Максим Коен и Албена Зафирова. Като Мениджър на този екип тя се опитва винаги да ги заразява с любовта си към професията, да вади най-доброто от тях и да ги накара да вярват в себе си. Това, според нея, е ключът към успеха в работата.

Освен на екипа си, Красимира иска да благодари на Весела Илиева и Светослава Георгиева за подкрепата и доверието, на които винаги може да разчита. Това са хората, които успяват да я мотивират и вдъхновяват да надскача себе си.

Желаем й една успешна година!

Top