20/12/2018 Силвана Василева Галерия

Весела Нейнски - нов член в екипа на Unique Estates

С удоволствие Ви представяме Весела Нейнски, която вече работи за Unique Estates. Познаваме Весела като успешен класически и джаз музикант, актриса и популярна обществена личност с многобройни участия и изяви на сцената и телевизионния екран. Тя е изключително интересна личност. Владее италиански и английски език. В богатата си автобиография на музикант, тя прибавя и магистърска диплома по психология. Не спира да развива и надгражда себе си с обучения и специализации в различни области. 

Опитът й в сферата на недвижимите имоти е свързан с управлението на личните й имоти, както и на тези на нейни приятели. Занимавала се е и с интериорен дизайн.

Впечатлена е от екипа на компанията, управлението й и имиджа, който Unique Estates е изградила като агенция на пазара. Щастлива е да се присъедини към екипа на Галина Грудова, към която изпитва уважение и силна симпатия. Харесва амбицията и желанието за работа, които вижда в редиците на Unique Estates и благодари за топлото посрещане.

В свободното си време Весела обича да играе тенис на корт и бридж-белот с приятели. През лятото кара уиндсърф. Работата й в музикалните среди е била свързана с много пътувания по целия свят, затова, напоследък тя пътешества предимно в България. Весела обича да ходи на театър, кино, опера и концерти. Харесва истинското кино, което разчита на добрата актьорска игра и хубав сюжет. Продължава да участва или продуцира собствени рецитали с музика, която харесва. 

Желаем й успех и я приветстваме с добре дошла!

Top