21/11/2018 Нора Христова Галерия

Сграда Alba, апартамент 38

Един модерен лофт открива великолепни гледки към града и планината – различни всеки сезон и всеки час на денонощието

Сграда ALBA се намира в престижния квартал Изгрев. Уникалното й местоположение гарантира бърз достъп до сърцето на София. Заобиколена от много паркове и спортни съоръжения, тя е отлично свързана с центъра на града и, факт, само на 12 минути с кола до летище София. Изгледът към Витоша е нещо, което определено ще вземе дъха ви. Апартамент 38 е разположен на последния етаж.
Идейният проект, който бъдещите собственици могат да получат, е дело на студио Victoria Ilieva Architecture&Design. Te съчетават лукса, изчистения дизайн и отличната функционалност с възможността природата да бъде незаменима част от цялостното възприемане на пространството.

„Освен, че е столица София е модерен град, разположен сред красива природа. Тя е сърце, притегателно място за иновативни млади хора, високотехнологични и модерни, които гледат какво става по света и светът се интересува от тях. Сграда Alba е създадена именно за този тип хора, разположена е в близост до центъра на София и едновременно с това е открита и отворена към планината. От една страна е свързана с града и с модерния живот, а от друга страна с природата. Нашият екип се вдъхнови от това и за апартамент 38, създадохме интериор, който съчетава градския живот, с гледката към планината, като през цялото време си представяхме хората, които ще живеят в него“ - казва интериорният архитект Виктория Илиева.

„Създали сме пространство, където хората да посрещат гости, да се наслаждават на спокойствието си и да работят в своя home office. Искахме да се получи вдъхновяващо място. Визуализациите ни са реални във всеки детайл, едно към едно съобразени с размерите на апартамента. Ние можем да предоставим пълен и подробен списък на мебелите и всички допълнения, избрани са настилките, пердетата, осветителните тела, мокетът, цялата кухня. Можем да доставим всичко, което представяме във визуализацията, дори книгите. Това е апартамент с много ясно изразен стил и изпипан до последно“ - допълва Виктория Илиева.
Можете да разгледате лофта ТУК

Top