06/11/2018 Лора Петрова Галерия

Успешни тактики на Unique Estates да срещне правилния купувач с подходящия за него имот

Когато избирате Unique Estates Вашият имот достига до правилните клиенти. Разполагаме с изключително голяма база данни от корпоративни и VIP клиенти, дипломати и чужди граждани. От опита и знанията, натрупани в партньорството с Christie’s International Real Estate – най-голямата международна мрежа от брокери в света, специализирана в маркетинг и продажба на луксозни имоти, ние имаме възможност да ви предложим прекрасни имоти, както в България, така и по света, лично отношение, високо качество услуги, които отговарят на международните стандарти, лоялност и коректност.

Unique Estates e ексклузивен партньор за България на Leading Real Estates Companies of the World и нейното луксозното лице - Luxury Portfolio International, в която членуват водещи компании на недвижими имоти от над 60 страни. В сайта ни може да откриете предложения за продажби и наеми на luxury и executive имоти, които биват разглеждани над 70 000 пъти месечно. Богатото ни портфолио е много прецизно подбрано и внимателно разделено в селекции, които представят различните типове имоти. Можете да избирате между уникални и престижни градски и извънградски имоти, прекрасни имения, имоти за почивка според вашия начин на живот, както и емблематични имоти в стара София.

Изпращаме седмичен бюлетин, който достига до правилната аудитория според търсене и предлагане. Единственото специализирано списание за луксозни имоти Unique Estates Life, както и новият ни каталог се разпространяват до най-добрите ресторанти, магазини и хотели в София и страната. Списанието излиза три пъти в годината в тираж от 8000 броя и достига директно до домовете на най-специалните ни клиенти. Във всеки брой предоставяме експертни анализи на пазара, последни тенденции в интериора, архитектурата и дизайна, разказваме за интересни хора.

Присъстваме активно във всички социални мрежи, поддържаме блог в сайта ни, където споделяме тематични статии и новини от света на архитектурата, дизайна, луксозния lifestyle. Консултираме и организираме срещи в нашите офиси в самия център на София. Отваряме вратите на красиви къщи и апартаменти, където каним специалните си клиенти да разгледат имота и да се убедят в достойнствата му на живо. Тематичните бизнес събития играят ключова роля в полза на продажбата на жилището. Вашият имот е представен по професионален начин от нашите обучени консултанти. 

След 12 години лидерство на пазара на луксозни недвижими имоти, сме уверени, че познаваме клиентите си и отговаряме на техните очаквания. Разбираме нуждата от доверен партньор при една от най-важните стъпки в живота им - купуването на нов дом. Ние сме професионалисти в областта и прилагаме индивидуален подход към всеки клиент. Предоставяме задълбочена консултантска подкрепа, съчетана с чувствителност и интелигентност. Услугите и ангажиментите ни към Вас се базират на философията на компанията, основана на доверие, почтеност, дискретност и високи постижения. 

Top