11/10/2018 Нора Христова Галерия

Bed Bath & Table в Sofia Ring Mall

И в третия си магазин Bed Bath & Table представят стил на живот и ново разбиране за комфорт в дома. Колекциите в магазина показват качество и безукорен стил. Към наложените премиум марки за банята, спалнята и масата, софийската верига добавя колекциите на Versace Home и Sambonet. В магазина банята е посветена на австрийската топ марка за текстил Vossen и предложенията на Tommy Hilfiger в серията Home. Най-новите колекции на Villeroy & Boch заедно с коледната линия, вече са на витрините. Модата за маса е представена и от италианската марка Sambonet, включително с възможност за персонализиране на любимите прибори.

„Новият магазин на Bed Bath & Table издига в култ качеството на живот у дома и носи послание да съхраним уюта, да прекарваме време с близките си, да се наслаждаваме на живота. Отново се спряхме на концепцията мултибранд стор и сме щастливи да представим колекциите и на изключително луксозните марки Versace Home и Sambonet” -каза собственикът на магазина госпожа Юлия Спасова

Вижте цялото портфолио от брандове в Bed Bath & Table: Versace Home, Sambonet, Villeroy & Boch, Sander, Vossen, Tommy Hilfiger Home, Issimo, elegante, White Boutique, Manterol, Sealy и Tempur.

Новият магазин Bed Bath & Table е в Sofia Ring Mall на етаж 0.

Top