06/06/2018 Силвана Василева Галерия

Бистра Харизанова грабна първото място в категорията „Най-голям оборот за 2017г.“ в Unique Estates

Старши консултант Бистра Харизанова работи в сферата на недвижимите имоти вече повече от десет години. Присъединява се към екипа на Unique Estates през 2010г. и във времето печели множество награди и отличия за работата си като професионален брокер.

На официалната церемония по награждаване на екипа на компанията тази година, Бистра взе първо място в категорията „Най-голям оборот за 2017г.“. Тази престижна награда е повод за гордост и истинско удовлетворение, с което тя завършва една наистина успешна за нея година.

Бистра не спира да се грижи за израстването си в професията на професионален брокер, като през годините преминава различни обучения, свързани с повишаването на нейната квалификация. Посещава различни конференции и курсове, свързани с нейното усъвършенстване. Тази година е важна за нея и с това, че тя получава трета квалификационна степен на валидиран брокер на недвижими имоти, която се издава от Министерството на образованието, след положени успешно изпити. Този сертификат й дава законно право да практикува професията си и в чужбина. Въпреки това, Бистра предпочита да работи на българския пазар, който е овладяла толкова добре през годините. Щастлива е, че работата й я среща с много интересни хора и контактът й с тях я обогатява и зарежда. Водещо в професията й винаги е било да се погрижи клиентите да са истински доволни от сключената сделка и да продължи взаимоотношенията си с тях и в дългосрочен план.

Цени стремежа на всеки от екипа на Unique Estates да се развива и надгражда уменията си, като самата тя участва активно в политиката на компанията в тази посока. Щастлива е от факта, че работи именно за компания като Unique Estates, която се отличава с високото си ниво, професионализъм и водещо място на пазара за луксозни имоти в България.

 

Пожелаваме й една успешна 2018-та година!

Top