27/02/2018 Лора Петрова Галерия

Unique Estates с номинация в Годишните награди на БФБЛ

На официална церемония вчера Българският форум на бизнес лидерите представи номинираните и отличени с Годишни награди за отговорен бизнес 2017. В 15-ото издание на най-утвърдения и престижен конкурс за корпоративна социална отговорност за призовете в шестте категории се състезаваха рекордните 112 проекта на 71 компании.

Наградите на БФБЛ имат за цел да насърчат и популяризират най-добрите практики на компаниите в сфери като екология, образование, развитие на служителите, местните общности и цялото общество. Самата церемония е и платформа за обмяна на идеи и опит в областта на отговорното и устойчиво поведение на бизнеса. Церемонията привлече над 200 гости – високопоставени представители на членове на БФБЛ, фирми и организации, участващи в конкурса, членове на журито, съмишленици от неправителствения сектор, дипломати и медии.

Unique Estates вече десет години е лидер и безспорен авторитет на пазара. Фирмата е част от AG Capital - холдинг, специализиран в строителството и инвестициите в недвижими имоти. От партньорството ни с Christie’s International Real Estate – най-голямата международна мрежа от брокери в света, както и изборът на Luxury Portfolio International® на нашата компания като ексклузивен партньор за България, пред нас се откриват много хоризонти и възможност за работа с клиенти от цял свят.

Заслужено, Unique Estates беше номинирана в категория "Инвеститор в човешкия капитал и условия на труд". Екипът на Unique Estates e изграждан прецизно, с внимание към опита и компетентността. Винаги се сравняваме с най-доброто, което се случва на международния пазар. От опита и знанията, които сме натрупали, можем да осигурим високо качество услуги, които отговарят на всички международните стандарти, лоялност и коректност.

Сред участниците на наградите бяха и компании като Билла България, БНП Париба, Бритиш Американ Табако България, БТВ Медия Груп, Еврофутбол, Еспресо Медия, ЗАГОРКА АД, КИА МОТОРС БЪЛГАРИЯ, Кока-Кола ХБК България, ЛИДЛ България, Мобилтел, Нестле България, Нова Броудкастинг Груп, Пощенска банка, Теленор, Турски авиолинии, Филип Морис България, Business Lady Magazine, EVN България, Happy Bar & Grill, IBM България, Knowbox Marketing Communications Agency, L'Oreal България, REMEMBRAND, Special Events Group, The Smarts, VIP Communication, VIVACOM, Wizz Air и други.

Мотивирани и вдъхновени, продължаваме да работим все така усилено и да предлагаме само най-доброто.

Top